İnsanların ahı sizi yakar

CHP İl Başkanı Hacısalihoğlu kamuda çalışan işçilerin mesai ödemeleri düzenlemesini eleştirdi. CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Kamu kuruluşlarına gönderilen tasarruf tedbirleri kapsamında kamuda çalışan işçi statüsündeki kişilere mesai ödenmeyeceği yönündeki iddialara yönelik eleştirilerde bulundu. Hacısalihoğlu, “Tasarruf tedbirleri, tepeden başlayıp toplumun geneline yayılırsa anlam taşır. Yoksa bu insanların ahı sizi yakar” dedi.

TASARRUF ETTİĞİ TOPLUMA YAYILIRSA ANLAM TAŞIR

Hacısalihoğlu, kamudaki tasarruf tedbirlerinin tepeden başlayıp toplumun geneline yayıldığı taktirde anlam taşıyacağını söyleyerek işçilerin mesai ücretlerinden kesmenin haksızlık olacağını belirti. Hacısalihoğlu konu ile ilgili düşüncelerini, “Kamu kuruluşlarına gönderilen genelge ile tasarruf tedbirleri doğrultusunda kamu da çalışan işçi statüsündeki emekçi kardeşlerimizin yapacağı mesailerin ödenmeyeceği yönünde duyumlar alıyoruz. Tasarruf tedbirleri, tepeden başlayıp toplumun geneline yayılırsa anlam taşır. Yoksa bu insanların ahı sizi yakar. 4-5 yerden maaş alanlar, hazine garantili ihaleciler, ucu bucağı görünmeyen konvoylarla devletin gücünü bireysel fors olarak kullanan bakanından bürokratına kadar önce sizler tasarruf edin. Emekçi kardeşlerimiz sizlere de sesleniyorum daha ne kadar limon gibi sıkılacaksınız. Daha ne kadar sineye çekeceksiniz. Çoluk çocuğunuzun rızkını ne zaman savunacaksınız. Gelin ilk seçimde halkın iktidarını birlikte kuralım. Çare var çare CHP” şeklinde ifade etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.