İş dünyası sorunlara katkı vermeli

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, iş dünyasının Trabzon sorunlarına katkı vermesinin önemine değindi. Genç, Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneğini takip ettiğini belirterek, “İş dünyasının Trabzon sorunlarına katkı vermesi, istişare ile şehrimizi güzelleştirmeye çalışması önemli.” dedi. 

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Sırrı Eren ve yönetim kurulu üyeleri, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret ederek bir süre görüştü. Genç’i yeniden seçilmesinden dolayı kutlayan Başkan Sırrı Eren,  “Sayın belediye başkanımızı mahalli idareler seçimindeki başarısından dolayı kutluyoruz. Ayrıca derneğimiz genel kuruluna katılımından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sayın Genç, sivil toplum ile diyalog halinde olan ve bizlerin çok üzerinde durduğu şehri ortak akılla yönetme olgusuna açık bir insan. Yeni dönemde kendilerine ve yeni seçilen meclis üyelerine başarılar diliyoruz. Bizler de kent sorunlarına katkı verme adına her zaman yanlarındayız.” şeklinde konuştu. Başkan Genç de Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneğini takip ettiğini belirterek, “İş dünyasının Trabzon sorunlarına katkı vermesi, istişare ile şehrimizi güzelleştirmeye çalışması önemli. Ben de yeni seçilen yönetim kurulunuzu kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.