İSİM VERMEDEN ELEŞTİRDİ

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, parti olarak tek hedeflerinin Kızılelma, Turan ve Türk birliği olduğuna dikkat çekerek kendisini ülkücü şehitlerle ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle eleştirenlere sert çıktı. Kendisini eleştirenlerin Çin zulmüne uğrayan Doğu Türkistan’la ilgili suspus olduğunu ifade eden Ateş, “Bizler Bozkurt yapmak için birilerinden izin almıyoruz. Ben biliyorum tabandaki gerçek ülkücülerin ciğerleri yanıyor. Laf yetiştirmeye çalışanlardan Doğu Türkistan’la ilgili tıs yok.” dedi.

DOĞU TÜRKİSTAN’A SESSİZ KALINIYOR

İYİ Partiyi eleştirenlerin Doğu Türkistan’la ilgili sessiz kaldığını belirten Ali Ateş, “Bizler Bozkurt yapmak için birilerinden izin almıyoruz, bizler bu hareketin içine girdiğimizde bize öğretilen Türkün Türk’ten başka dostu yoktur en son hedefimiz Kızılelma, Turan, Türk birliği. Ülkücü şehitlerimiz için yaptığımız paylaşımları bizlere çok görüyormuş, bizler rahmetli Başbuğumun, Metin Tokdemir’in ve bil cümlesiyle ilgili paylaşım yapamayacakmışız. Bende merhum Erbakan hoca gibi ona diyorum ki hadi oradan, hadi oradan. Ama bakıyorum dün savunduğumuz fikirlerimizden eser kalmamış. Bize laf yetiştirmeye çalışanlardan Doğu Türkistan’la ilgili tıs yok. Orada öldürülenler, işkencelere maruz kalanlar, tecavüz edilenler bizim soydaşlarımız değiller. Ben biliyorum tabandaki gerçek Ülkücülerin ciğerleri yanıyor. Son söz olarak diyorum ki bizlere laf yetiştirenler bugün Doğu Türkistan’la ilgili bu suskunluğunuzu Rahmetli Başbuğum Alpaslan Türkeş, Ali Metin Tokdemir ve cümle şehitlerimiz görseydi sizleri pelit değneğiyle kovalardı. Onun için birine laf söylerken önce arkanıza bir dönünde bakın.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.