İŞTE ADAY LİSTESİ...

 AK PARTİ’NİN ORTAHİSAR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY LİSTESİ

AK Parti’de şimdi de meclis üyelikleri için kıyasıya bir yarış yaşanmaya başladı. Bazı ilçelerde liste oluşturma sıkıntısı bile yaşanırken bazı ilçelerde ise belediye başkanlığına talip olan bazı isimlerin meclis üyeliği için de yarışa girdiği öğrenildi. Çoğu ilçede tamamlanan meclis üyelikleri listesi il başkanlığına sunulmaya başlandı. Ortahisar aday listesi bu şekilde sıralandı. 

MHP SEKRETERİ ÇAKMAK YAŞADIĞI VE DUYGULANDIĞI BİR OLAYI ANLATTI

MHP İl Sekreteri Yusuf Çakmak tüm basın kuruluşlarına yazılı bir açıklama metni göndererek dün yaşadığı ilginç polis anısını aktardı. Çakmak şunları anlattı: “Günlerden 7 Şubat 2019, saat 11.30 sıraları. Yaklaşık 60 yaşlarında, omuzunda bir çuval, bir elinde iki dolu poşet taşıyan, taşıdıklarının ağırlıklarından dolayı zorlanarak İlimiz Meydan Parkı önünden Rize istikametine gitmeye çalışan bir adam. Suluhan önünde trafik otosundan inen resmî kıyafetli bir kadın polis koşarak gidip bu adamın elindeki poşetleri alıp birlikte yürümeye başlıyorlar. Takip ediyorum. Birlikte Hamamizade’nin önündeki adamın gideceği duraklara geliyorlar. Polis adamın poşetlerini teslim edip oradan ayrılıyor. Emekli bir emniyet mensubu olarak bu olaydan son derece gurur duydum. Türk polisinin şefkat ve yardımseverliğini bizzat tekrar gördüm. Türk polisinin bu şekilde yetişmesini sağlayan Başta Sayın İçişleri Bakanımız olmak üzere Sayın Valimize, sıralı amirlerine, eğitimci kadrolarına ve bu örnek polisimizin ailesine teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.”­­­

ÇARŞIBAŞI’NDA SULAR DURULMUYOR

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde özellikle AK Parti ve MHP cephesinde sular bir türlü durulmuyor.AK Parti ile MHP arasındaki Cumhur İttifakının adayı olarak MHP İlçe Başkanı Mümin Nuhoğlu’nun açıklanmasından sonra kendisine haksızlık edildiğini düşünen Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz’ın bağımsız ya da başka bir partiden başkan adayı çıkacağı yönündeki iddialar sıcaklığını koruyor.Sadece Yılmaz’ın değil MHP cephesinde de aday yapılmayan eski ilçe başkanı Halli Kul ve Alparslan Kul’a da bağımsız aday ol baskısı yapıldığı öğrenildi. Bu iki isimden birinin aday çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. AK Parti cephesinde ise bazı kesimler Başkan Coşkun Yılmaz’ın ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ardından ise AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile görüşmesinden geri adım atacağına ve başkan adayı olmayacağına inanıyor. Bakalım Yılmaz nasıl bir karar verecek? MHP adaylarından Alparslan Kul’a ise tavrının ne olacağını sorduk. Kul, “Bir karar alındı ve bize tebli edildi. Şimdilik beklemedeyiz. Ancak ben aday olsaydım Çarşıbaşı için güzel projelerim vardı. İlçenin girişleri yapacak ve muhtarlara bir sosyal tesis kazandıracaktım. Nasip olmadı.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.