"İtler istiyor diye Aslanlar ölmez !"

CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç'ın Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesi sosyal medya hesabından Trabzon şehrine yönelik hakaret ve küfür içeren paylaşımlarına tepkiler aralıksız devam ediyor.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, yaptığı açıklamada "Bu kişinin ar perdesi yırtılmış, hiç utanması yok. kurduğu cümleler çok yakışıksız. CHP Trabzon İl Başkanı Bu konuyla alakalı ciddi bir açıklama yapmadı. Demek çok yadırgadığı bir durum söz konusu değil. Hani nerede o güya Trabzon için ortalığı ayağa kaldıran CHP'liler. Küçük bahanelerle bile ortalığı ayağa kaldıranlar şimdi suspus oldular. Nerede kaldı sizin Trabzonluluuğunuz?" diye tepkisini dile getirdi.

AK Partili Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımında "İtler istiyor diye Aslanlar ölmez ! Trabzon da Türkiye`dir yıkılmaz !" diyerek "Edep makamını es geçen bu `tür` için birşeyler yapılmalı! Ey CHP! Başkan Yardımcısı makamı verdiğiniz şu şeylerinize bir ayar verin. O pis holigan ağzı ile Trabzon'u lekelerim sanmasın" ifadelerini kullandı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105