İttifak ortağı MHP’den Başkan Çebi'ye ziyaret

Cumhur ittifakı ortağı MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti Ortahisa İlçe Baikanı Selahattin Çebi'yi ziyaret ett. Ziyertein ardından açıkalama yapan Başkan Çebi, MHP Ortahisar İlçe Başkanı sayın Murat Gedikli ve yönetim kurulu üyesi Ömer Aydın, Yılmaz  Teke ve Eray Galip Bayrak'a ziyaretleri için teşekkür etti.Başkan Çebi, "Cumhuriyet tarihinin en önemli ve anlamlı ittifakını oluşturduğumuz MHP ile Ortahisar ilçemizde cumhur ittifakı yolunda birlikteliğimizi güçlü bir şekilde ülkemizin İstiklali ve İstikbali için daha da kuvvetlendirerek devam ettireceğiz .Trabzon ruhu, duruşu ve kimliği ile memleket meselelerine bakış ve kırmızı çizgileri ile cumhur ittifakının merkezini oluşturmaktadır .
Bu ittifak sıradan herhangi bir koalisyon ittifakı değildir. Yenikapı Ruhu ve Cumhur İttifakı sadece darbe kalkışmasına karşı değil ülkenin maruz kaldığı büyük saldırılar karşısında hem siyasete yeni bir ivme kazandırmış hem de siyasi sistemi güçlendirerek büyük bir devrim gerçekleştirmiştir. 'Mesele vatansa gerisi teferruattır' sözünü esas alarak, sağduyu, sorumluluk ve sükûnet ile hareket ederek fotoğrafın büyüğüne daha büyük ölçekte odaklanarak bölgemizde ve coğrafyamızda köklü bir medeniyetin büyük bir devletin varlığını tüm unsurları ile bir kez daha dünyaya göstermiş bulunuyoruz .Bu anlayışla MHP Ortahisar ilçe başkanı çok değerli Murat Gedikli ile yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum"şeklinde açıklama yapt.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.