İYİ Parti Trabzon’da olağanüstü hal ilan etti

Trabzon’daki teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren İYİ Parti’de adeta olağanüstü hal ilan edildi. 10 Şubat’ta kongrelere başlayacak olan İYİ Parti ilçe kongreleri 11 Şubat’ta tamamlanacak. İl kongresi ise Mart ayında tamamlanacak. Trabzon İl binasının açılışı da il kongresiyle birlikte yapılacak.

İYİ Parti Trabzon’da 15 ilçenin yönetimini belirlerken Şubat ayı ile birlikte kongrelere de başlıyor. Akçaabat, Hayrat ve Dernekpazarı dışında bütün ilçe başkanlarını belirleyen İl Başkanı Hasan Saka, teşkilatları Mart ayında Genel Başkan Meral Akşener’in de katılacağı il kongresine hazırlıyor.

Yüksek Seçim Kurulu’ndan seçimlere girebilmek için henüz onay alamayan İYİ Parti’de kongrelerin tamamlanması için adeta olağanüstü hal ilan edildi. Trabzon’da bütün ilçe kongreleri 10-11 Şubat tarihlerinde yapılarak bitirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.