Kaya’nın testi pozitif çıktı!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, pazartesi günü yaşadığı rahatsızlık sonucu yapılan Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Ailesinin testlerinin negatif çıktığını belirten Kaya, “Vücudumda biraz ateş ve ağrılar oluştu. Korono’dan şüphelendik ve test yaptırdım. Testim pozitif çıktı. Tedavim devam ediyor.” dedi.

TESTİ POZİTİF ÇIKTI TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla ilgili konuşan Milletvekili Kaya, “Pazar günü katıldığım İYİ Parti Trabzon İl kongresinden bir gün sonra çocuğumun okul konusu için Ankara'ya döndüm. Pazartesi vücudumda biraz ateş ve ağrılar hissettim.   Korono’dan şüphelendik ve test yaptırdım. Testim pozitif çıktı. Eşim ve çocuklarım testi ise negatif çıktı. Ankara'da evde tedavim devam ediyor. Çok şükür durumum iyi, biraz kas ağrım ve ateşim var. Mümkün mertebe telefonlara bakmamaya çalışıyorum, istirahat etmeye ve tedavime devam ediyorum.  Sizlerden ricam aman dikkatli olun, kalabalıklardan uzak durun. Çok selamlar, teşekkürler.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.