KORKAKLARIN YAZACAK TARİHİ YOKTUR!

Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Başkanı Yahya Aksu, Türkiye’nin Suriye’deki kararlı duruşu karşısında ‘Rusya’yı karşımıza almayalım, felaket’ olur biçiminde yorum yapanlara sert çıktı. Korkakların yazacak tarihi olmadığını belirten Aksu, BBP’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Her Türk bir devlettir! Türk ezansız, Türk hürriyetsiz! Türk devletsiz olmaz!” sözleriyle operasyonlara tam destek verdi.

ÇIĞIRKANLARA SERT ÇIKTI

Türkiye’nin Suriye’deki operasyonlarını eleştirenlere sert çıkan Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Başkanı Yahya Aksu, “Suriye’de operasyona hazırlanan devletimizin kararlı duruşu karşısında , bazı yorumculara bakıyorum ‘Aman Rusya'yı karşımıza almayalım , felâket olur ! ...tarzında...’ 1000 yılık vatan toprağında ecnebilerin ve Pers'in canilerinin Arz’ı endam edişine sessiz kalan bir millet “büyük millet ve büyük devlet" olamaz. Korkakların yazacak tarihi yoktur. Biz adam olur isek! Coğrafyada, muvaffakıyette, muzafferiyette bizimdir... Allah’ım ordumuzu mensur ve muzaffer ve muvaffak ve galip eylesin. Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun da dediği gibi ‘Her Türk bir devlettir! Türk ezansız, Türk hürriyetsiz! Türk devletsiz olmaz!” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SuriyeBbpBirlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.