MESİRE ALANINI İNCELEDİ

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ardeşen’de yapılacak olan mesire alanı ve konaklama tesisi için sahada incelemelerde bulundu. Avcı, “Fidanlık ve Afyonbaba bölgelerinde yapmayı planladığımız mesire alanı ve konaklama tesisi için ilgili arazilerde incelemeler yaptık” dedi.

ARDEŞEN’E KONAKLAMA TESİSİ VE MESİRE ALANI

Milletvekili Avcı, Rize’de bir dizi incelemede bulundu. Rize’nin projeleri; Ardeşen’de yapılacak olan konaklama tesisi ve mesire alanını, Çamlıhemşin Fırtına Deresi’nde planlanan belediye çalışmalarını yerinde inceleyen vekil Avcı, yürütülen çalışmalar hakkında proje çalışanlarından bilgi aldı.

“RİZE’MİZE KAZANDIRACAĞIZ”

Ardeşen ve Çamlıhemşin’de devam eden ve proje aşamasında olan çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp, Rize’ye kazandırılacağını belirten Vekil Avcı, ziyaretleri ile ilgili de kısa bir değerlendirmede bulundu. Avcı “Ardeşen’de Fidanlık ve Afyonbaba bölgelerinde yapmayı planladığımız mesire alanı ve konaklama tesisi için ilgili arazilerde incelemeler yaptık. Fırtına deresi kıyısında belediyemizin planladığı projeleri yerinde inceledik. Yakında temel atma törenini gerçekleştireceğimiz hayvan barınağı arazi çalışmalarını gözden geçirdik.” diyerek, projelerin en kısa sürede Rize’ye kazandırılacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.