MUMCU NASIL BİR İLÇE BAŞKANI ARIYOR?

AK Parti'de Yomra İlçe Başkanı arayışı devam ediyor. Kulislerden edindiğimiz bilgilere göre görevden kaçanlardan da var, görev almak için çaba sarf edenlerde. AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, partiyi Yomra'da genel seçimlere en iyi şekilde hazırlayabilecek, kimsenin kontrolünde kalmayacak, yanlış işlere bulaşmayacak, AK Parti'ye leke sürmeyecek, gereksiz polemiklere girmeyecek, AK Parti'nin temel değerlerine sıkı sıkıya bağlı bir ismi göreve getirmek istiyor. Mumcu bu hareketiyle parti tabanında kısa sürede büyük takdir topladığını belirtelim.

AVNİ ADANUR GÖREVDEN ALINMIŞ!

AK Parti Yomra eski İlçe Başkanı Avni Adanur, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Ancak Yomra eski Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Adanur'un, İl Başkanı Mumcu tarafından görevden alındığını açıkladı. Böylece Adanur'un görevden alınarak siyasi hayatına ara vermek zorunda kaldığını kamuoyu öğrenmiş oldu.

SAĞIROĞLU, GÖKTUĞ YILDIRIM'I MI DESTEKLİYOR?

Yomra eski Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'nun, kendisine yakınlığı ile bilinen AK Parti Yomra eski İlçe Başkanı Avni Adanur'un görevden alınmasından sonra, aynı göreve yine kendine yakın birinin getirilmesi için çaba sarf ettiği yönünde ciddi iddialar var. Sağıroğlu'nun, Adanur'un yönetiminde bulunan Göktuğ Yıldırım'ı desteklediği iddiaları yaygın şekilde dillendiriliyor. Yıldırım'ın, Sağıroğlu ve çevresine olan yakınlığı ilçede biliniyor. Ancak kulislerde, "Sağıroğlu çok eski bir siyasetçidir. Görev almasını istediği isim yıpranmasın diye, kendisine yakınlığı ile bilinen Göktuğ Yıldırım'ın ismini öne çıkarmış olabilir" şeklinde de değerlendirmeler yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.