Neden istifa ettiler?

Başkan’ın övündüğü kadrosu kendisini terk etmeye başladı. Trabzon Büyükşehir Belediyesinde istifala art arda gelmeye başladı. Başkana yakın gazeteler ve internet sitelerinde ise haberleri göremez olduk.

BAŞKANIN ÖVÜNDÜĞÜ KADROSU KAÇIYOR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu övünerek göreve getirdiği kadrosu tarafından tek tek terk edilmeye başlandı. Başkan Zorluoğlu’nun, Ulaşım A.Ş.’nin başına getirdiği Arif Emecen ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oluklu görevinden istifa etti. Kaptanı kaderiyle başbaşa bırakanların sayısında artış olacağı ileri sürülürken, iki müdürün neden görevinden ayrıldığı ise sır gibi saklanıyor. Büyükşehir Belediyesi koridorlarında ise dedikodular kulaktan kulağa dolaşıyor. Başkana yakın gazete ve internet siteleri ise üç maymunu oynayarak yaşananları örtbas etmeye çalışıyor.

GÖREVE GELDİĞİNDE TARTIŞMA ÇIKMIŞTI

2016-2017 yıllarında İETT Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Arif Emecen, başarısız olduğu için görevden alınmış kısa bir süre sonra da Trabzon’da Ulaşım A.Ş.’nin başına getirilmişti. Geçen yıl mecliste başarısız olan Arif Emecen’in Ulaşım A.Ş.’nin başına getirilmesi tartışma konusu olmuştu. CHP’liler bu atamaya karşı çıkmıştı. Tüm karşı çıkışlara rağmen Başkan Zorluoğlu, övündüğü kadrosuna Emecen’i katmıştı. İki üst düzey müdürün görevlerinden ayrılmasının nedenlerinin başında ise akıllara J plakada yaşanan usulsüzlük veya Akçaabat’taki dönüşümün çökmesi geliyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.