Of büyüyor

AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarialioğlu, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta Of Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulundu. Terzioğlu, “İnşallah yeni projelerimizi de hayata geçirerek Of'u büyütmeye devam edeceğiz.” dedi.

“OF'U HEP BERABER BÜYÜTMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarialioğlu, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ve beraberindeki heyet Of ilçesine kazandırılan ve yapımı devam eden Of Devlet Hastanesi yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Terzioğlu, “İlçemizin ileriye dönük gelişmesi için bizler yeni projelerle vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah yeni projelerimizi de hayata geçirerek Of'u büyütmeye devam edeceğiz. Halkımızdan aldığımız kuvvetle devam edeceğiz. Bu önemli eserlerin Oflu vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını şimdiden diliyorum. Of'u büyütmeye hep beraber devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

 1. ETAP ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİLER

Başkan Terzioğlu ve Başkan Sarıalioğlu daha sonra Taşkın Kontrol ve Rekreasyon Projesi'nin uygulanacağı Solaklı Vadisi Projesinin 1. etap inşaatı ve Sanayi Caddesi Kentsel Yenileme Projesi çalışmalarını yerine inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.