Ömer Çelik’ten CHP’li Öztrak’a tepki

Ömer Çelilk’ten Bakan Berat Albayrak’ı aile kavramı üzerinden hedef alan CHP’li Öztrak’a tepki

Türkiye’nin karanlık dönemi olarak hatırlanan 2001 krizinin baş aktörlerinden olan CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı aile üzerinden hedef alarak “sosyete damat” diyerek saldırmasına sert tepki gösterdi. Çelik, "Aile kavramını kim, hangi şekilde ve hangi sebeple siyaset konusu yapıyorsa yaptığı ahlaksızlıktır." dedi. Çelik Ayrıca, "Türkiye'de oligarşik bir siyaset, ekonomik model oluşmuşsa bunun altında imzası olanlar bugün aile kavramı üzerinden 'sosyete' gibi kavramlar kullanıyorlar. Statüko sosyetesinin kendisine ait olan kavramları başkası için kullanmaması gerekir." İfadelerini kullandı.

AK Parti MYK toplantısının ardından konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelilk önemli açıklamalarda bulundu.Türkiye'nin karanlık dönemi olarak hatırlanan 2001 krizinin baş aktörlerinden olan CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı aile üzerinden hedef alarak "sosyete damat" diyerek saldırmasına sert tepki gösterdi. Çelik, "Aile kavramını kim, hangi şekilde ve hangi sebeple siyaset konusu yapıyorsa yaptığı ahlaksızlıktır." dedi.

İşte Çelik'in o açıklamaları:
Bu aile konusunu siyaset yapmak bütün partilerin tabanındaki değerli vatandaşlarımız tarafından ahlak dışı bir tutum olarak kabul edilir. Defalarca uyarmamıza rağmen bakın haftalar boyu 'bunu yapmayın bu doğru değil' dememize rağmen ısrarla CHP sözcüleri tarafından ihlal edilmektedir. Bir de 'sosyete damat' diye bir şey uydurmuşlar çirkin bir şekilde. Benim bildiğim Sayın Bakanımızın babası Sadık Albayrak statüko sosyetesine karşı mücadele eden birisiydi. Statüko sosyetesinin mensupları Anadolu'nun içinden gelmiş bir aileye 'sosyete' diyerek saldırmaya çalışıyor.


Bakan Berat Albayrak, babası Sadık Albayrak ve oğlu Ahmet Akif Albayrak

Sayın Sadık Albayrak'ın yaşadığı hayat ve yazdığı kitaplar ortadadır. Anadolu'nun haklarını ve insanının haklarını korumak için statüko sosyetesine karşı mücadele etmiştir, bunun için hapis yatmıştır ve bedel ödemiştir. Bir kez daha söylüyorum, bu kullandığınız kavramlar çirkin kavramlar. Bu kim için kullanılırsa kullanılsın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105