Ortahisar Türkiye ikincisi

Ortahisar Belediyesi 31 Mart yerel seçimlerde Türkiye’de oy oranını en çok yükselten 2’inci ilçe oldu.

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar’ın seçimlerde Türkiye’de oy oranını en çok yükselten 2’nci ilçe olması hasebiyle AK Parti Ortahisar Teşkilatına teşekkür etti. Başkan Genç, “Yerel seçimlerde Türkiye genelinde 100 bininin üzerindeki belediyelerde oyunu artıran ikinci belediye olma mutluluğunu yaşadık.” dedi. AK Parti Ortahisar teşkilatı teşekkür yemeğinde bir araya geldi. Toplantıya Ortahisar Belediye Başkanı A. Metin Genç, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve Kadın kolları ve teşkilat üyeleri katıldı.

TEŞKİLAT İÇİN OLMAZSA OLMAZ

Seçimlerde başarı göstermekten duyduğu mutluluğu anlatan Başkan Genç, “Teşkilat için olmazsa olmaz şart, hedef ve gaye için azami gayret ve samimiyettir. Yerel seçimlerde Türkiye genelinde 100 binin üzerindeki belediyelerde oyunu artıran ikinci ilçe olma mutluluğunu yaşadık. AK Teşkilatın adaletine ve samimiyetine güvenerek görevini ifa eden, şuur ve bilincini taze tutan, başta İlçe Başkanımız Temel Altunbaş ve yönetimi ile mahalle teşkilatlarımıza, kadın kolları, gençlik kolları teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Seçim çalışmalarını gayretli yürüten teşkilat üyelerine teşekkür eden İlçe Başkanı Altunbaş ise, “Ortahisar’ın, seçimlerde Türkiye’de oy oranını en çok yükselten 2’inci ilçe olmasında büyük emek ve gayret gösteren vefakâr ve cefakâr teşkilatımızla teşekkür yemeğinde bir araya geldik. Allah hepsinden razı olsun.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.