Oy polemiği sürüyor

CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Erdoğan Kıran, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman’ın HDP’lilerle girilen ittifak açıklamalarına karşılık verdi. Ataman’ın İYİ Parti’ye HDP’lilerle seçime girdikleri yönündeki açıklamalarına cevap veren Kıran, “İBB'ye HDP'den oy geldiğini söyleyenler, Sayın Atilla Ataman, parti büyükleriniz HDP'den oy istememişler mi?” diye sordu.

HDP’lilerle ilgili sözlerini değerlendiren Kıran, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Anayasamızda belirtildiği üzere birinci sınıf vatandaştır, Türk Milleti'dir. Anayasamızda belirtildiği üzere bütün yurttaşlar eşittir. Bir sınıfın diğer sınıflar üzerinde üstünlüğü olmadığı gibi tahakkümü de olamaz. Bu ülkede vergi herkesten kamu giderlerini karşılamak üzere eşit şekilde alınıyor. Oy gelmiyor diye hiçbir köy diğerinden ayrılamaz, kamu hizmetleri ise lütuf diye gösterilemez! Sonra İBB'ye HDP'den oy geldiğini söyleyenler, Sayın Atilla Ataman, parti büyükleriniz HDP'den oy istememişler mi? AK Parti İBB Adayı Sayın Binali Yıldırım'ın isteği ne zaman unutuldu? Terörist Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkartıldığı, kardeşi Bebek Katili Abdullah Öcalan'ın mektubunun okutulduğu ne zaman unutuldu? Bırakın bu ağızları, palavraları. Halkın aklıyla oynamayı bırakın! Anayasamıza aykırı davranan herkes suçludur. Bugün mahkemeleri dilediğiniz gibi kullanıyorsanız bunu yarın yapamazsınız! Millet İttifakı iktidarında adalet mekanizmalarının herkes için tıkır tıkır işleyeceğini aklınızdan çıkartmayın.” açıklamalarında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105