RİZE’DE HER ŞEY GÜZEL OLACAK

CHP İstanbul Milletvekilleri Gökan Zeybek ve Turan Aydoğan Rize’yi ziyaret etti.  CHP’li vekiller CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ile birlikte Rize merkez esnafına ziyarette bulundu.  CHP’li vekiller Rize’de her şeyin çok daha güzel olacağını söylediler.

RİZE’NİN SORUNLARINI KONUŞTULAR

Uzungöl’de yaşanan yıkımlarla ilgili İstanbul’dan gelen CHP heyetinin içinde olan milletvekilleri Zeybek ve Aydoğan Uzungöl’deki incelemelerinin ardından CHP Rize İl Başkanlığını ziyaret etti.  CHP’li vekiller İl Başkanı Deniz ve Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ile birlikte bir araya gelerek Rize’nin sorunlarını istişare ettiler.

“RİZE SOKAKLARINDAYIZ”

İl Başkanı Deniz, CHP’li vekiller Zeybek ve Turan’a Rize ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan CHP’li vekil Aydoğan, “Rize sokaklarındayız. Her şey çok daha güzel olacak... PM üyemiz İstanbul milletvekilimiz Sayın Gökan Zeybek, Rize İl Başkanımız Sayın Saltuk Deniz ve il yöneticilerimizle klasik bir yağmurlu Rize havasında kentin sokaklarıyla ve vatandaşlarımızla aşinalık yaratıyoruz. Rize' de her şey çok daha güzel olacak.” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
RizeIstanbulChpDeniz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105