SEÇİMDE FETÖ KİMLERLE BERABERDİ?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Fetullah Terör Örgütü’nün (FETÖ) sürekli olarak dillendirilen siyasi ayağının olup olmadığını soranlara son seçimleri işaret ederek cevap verdi. Ataman, “Son seçimde FETÖ kimler ile beraberdi?” dedi.

FETÖ’nün sızdığı yargı ayağının dışında sürekli merak edilen siyasi ayağının ortaya çıkarılmasına ilişkin söylentilere 31 Mart 2019 yerel seçimleri işaret ederek sosyal medya hesabından cevap verdi. Ataman, “Şu meşhur laf "FETÖ’nün siyasi ayağıvar mı? Yok mu? Varsa neden açığa çıkarılmadı?” sorusunu soran arkadaşlar, bu sorulara ilave soruyoruz; son seçimde FETÖ kimler ile beraberdi, Şu anda FETÖ'nün siyasi ayağından öte siyasi ayakları kimler? Koalisyonda kimler var? Ne ayak?” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.