Sıra Demirtaş’a affa geldi

İstanbul Büyükşehir’i HDP’nin sayesinde aldık” diyen Bekaroğlu, baklayı çıkarttı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istedi. İBB seçimlerinin ardından yaptığı “AKP-MHP ortaklığının inşaya çalıştığı hakikat sonrası rejiminin yerle bir edilmesinde sadece CHP ve İYİ Partililerin değil, AKP, MHP ve SP’lilerin oylarının da önemli katkısı oldu ama kurulan bunca tuzağa rağmen belirleyici olan yine HDP oyları oldu” sözleri büyük tepki toplayan Bekaroğlu, ağzındaki baklayı çıkarttı. Bekaroğlu bu defa da Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun İBB seçimleriyle ilgili “Bunca tuzağa rağmen belirleyici olan yine HDP oyları oldu” sözleri sosyal medyada tartışılmaya devam ederken Bekaroğlu, ağzındaki balayı çıkarttı. Bekaroğlu “Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakın” dedi.

“DEMİRTAŞ’I SERBEST BIRAKIN” DEDİ

CHP’li Bekaroğlu, Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istedi. İBB seçimlerinin ardından yaptığı “AKP-MHP ortaklığının inşaya çalıştığı hakikat sonrası rejiminin yerle bir edilmesinde sadece CHP ve İYİ Partililerin değil, AKP, MHP ve SP’lilerin oylarının da önemli katkısı oldu ama kurulan bunca tuzağa rağmen belirleyici olan yine HDP oyları oldu” sözleri büyük tepki toplayan Bekaroğlu, ağzındaki baklayı çıkarttı. Bekaroğlu bu defa da Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istedi.

VATANDAŞ “DESTEĞİN İLK ADIMI” DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ

Selahattin Demirtaş’ın fotoğrafını paylaşan Bekaroğlu, altına şu notu düştü: “Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakın.” Bekaroğlu’nun bu açıklamasının ardından vatandaşlardan tepki mesajları ardı ardına geldi. Bazı vatandaşlar; “Yani seçim destek bedelinin ilk adımı. Madde bir. Bakalım bundan sonra ne gibi ihanetler sergilenecek.”, “Seçimde sizi desteklemeleri ne karşılık olarak yapılmış güzel bir açıklama olmuş aynen size yakışanda bu olurdu zaten. Bizde geç kaldılar günah çıkarmak için diye endişeye kapılacaktık.”, “Utanmanız lazım Eren’lerden” diyerek tepki gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.