SİYASET KAZANI KAYNIYOR

MURAT ZORLUOĞLU, SKM’Yİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret etti.

Ziyarette İl SKM Başkanı Bayram Öztürk ve yönetimi ile görüşen Zorluoğlu seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

SKM'nin eksiksiz şekilde kurulumunun tamamlandığını belirten SKM Başkanı Bayram Öztürk yerel seçimler dönük plânlı ve disiplinli bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Seçim çalışmalarının SKM merkezinde koordinasyonlu bir şekilde devam ettiğini ifade eden Öztürk " SKM binamız bütün donanımlarıyla birlikte hazır ve aktif olarak çalışmalarımızı buradan yürütüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Zorluoğlu da İlçe Belediyelerimizle ilgili çalışmalar için adaylarımızla yaptığı görüşmelerini SKM binamızda gerçekleştirerek mesaisinin bir kısmını da burada geçiriyor. Bütün kadrolarımızla birlikte ekip olarak uyumlu ve güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İnşallah 31 Mart'ta emeklerimizin neticesinde başarılı sonuçlar elde edeceğiz." şeklinde konuştu.

***

SAADET PARTİSİNİN ADAY TANITIMI VE HAYRAT AYRINTISI...

Saadet Partisi dün Hayrat dışında Büyükşehir Belediyesi dâhil tüm ilçelerdeki belediye başkan adaylarını açıkladı. Saadet İl Başkanlığında gerçekleşen tanıtım töreni coşkuluydu. Partililer parti salonunu doldurmuştu. İlçe başkanları bir bir açıklandıktan sonra bir ilçenin açıklanmadığını fark ettik. O ilçe de Hayrat’tı… Tüm ilçelerde aday açıklanırken Hayrat’ta açıklanmaması garipti. Araştırdık ve Saadet Partisinin AK Partide aday gösterilmeyen ve bağımsız çıkacağını ilân eden Mevcut Başkan Mehmet Nuhoğlu’yla görüştüğünü öğrendik. Nuhoğlu bağımsız adaylık başvurusunu yapmıştı. Ancak başvurusunu geri çekip Saadet çatısı altında seçime girer mi yoksa Saadet Nuhoğlu’nu destekleme kararı mı alır onu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Aday tanıtım toplantısındaki dikkat çeken bir diğer konu, Büyükşehir Adayı Hasan Saka... Trabzon siyasetinde belki de bir ilk yaşandı ve bir partinin kurucu il başkanı başka bir partiye katılıp belediye başkan adayı oldu.

***

AK PARTİ TRABZON’DA MECLİS LİSTELERİ İÇİN SON GÜNÜ BEKLEYECEK

AK Parti Trabzon’da meclis üyelikleri için yaklaşık 10 gündür süren yoğun mesai halen devam ediyor. Özellikle Ortahisar ve Akçaabat gibi ilçelerdeki yoğun talepler ve dengeler liste yapılması konusunda il ve ilçe teşkilatlarını hayli yoruyor. AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile konuştu. Revi, listelerin henüz netlik kazanmadığın ve kesinleşmediğini belirterek, “Çalışmalarımız devam ediyor. Listeleri henüz kesinleştirmedik.” dedi.

Revi’ye listelerin ne zaman seçim kuruluna teslim edileceğini de sorduk. Revi, “Listeleri YSK’nın açıkladığı takvim gereği son gün olan 19 Şubat’ta yani Salı günü seçim kuruluna teslim edeceğiz.” diye konuştu

***

İKİ BAŞKAN ADAYININ AHENK İÇİNDE OLMASI

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu ile Ortahisar Belediye Başkanı A.Metin Genç’in birlikte şehir turu geniş yankı uyandırdı. Dün bazı STK başkanları ve kanaat önderleri gelişmeyi yorumlarken, Trabzon’un yıllardır buna ihtiyacı olduğunu söyledi. Ortak kanaat şöyle:

Büyükşehir ve Ortahisar Belediye başkanları ortak projeler üretirse Trabzon bunları mutlaka başarır. Bu siyasi dinamizm milletvekillerini de yönlendirir. Zira bilindiği üzere Başkan O.Fevzi Gümrükçüoğlu ne milletvekilleri ne de Trabzon’un bakanıyla uyum sağlamadı. Tek başına kararlar verdi ve mesafe alamadı. Özellikle 2.döneminde Trabzon çok şey kaybetti. Dileriz bu birliktelik ve ahenkli yürüyüş devam eder ve Trabzon kazanır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.