Soylu ve Turan’dan projelere destek

Milletvekili Cora, Bakan Soylu için “Zor zamanlarda şehrimizden hiçbir şey esirgemeyen Bakanımıza minnettarız” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, önceki gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan’ı ziyaret etti. Cora, “Sürmene ilçemizde Yeniay Balıkçı Barınağı'nın yapımı ile Çarşıbaşı ilçesi sahil tahkimat alanı projesi ile ilgili destek istedik.” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoglu, Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ve Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şaban Bülbül’le birlikte Bakan Soylu’yu makamında ziyaret etti. Bakan Soylu’nun belediye projelerine her türlü desteği verdiğini belirten Cora, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu, Sürmene Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Üstün, Sürmene İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Azizoğlu, Çarşıbaşı Belediye Başkanımız Sayın Mümin Nuhoglu, Çarşıbaşı İlçe Başkanımız Sayın Hakan Kocaman, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Sayın Şaban Bülbül ile birlikte ziyaret ettik. Sürmene ve Çarşıbaşı ilçemizde yapılmakta olan yatırımları ve hazırlamış olduğumuz projeleri kendisi ile paylaştık. Bu zor zamanlarda tüm imkânları seferber ederek her türlü desteği sağlayan, bizlerden ve şehrimizden hiçbir şey esirgemeyen, en küçük yatırımı bile en ince ayrıntısına kadar takip eden Sayın Bakanımıza minnettarız. Sağ olsun hep var olsun. Allah kendisinden razı olsun.” şeklinde memnuniyetini dile getirdi.

BAKAN TURHAN’LA YATIRIM İSTİŞARESİ

Ardından Cora ve beraberindekiler Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan’a ziyarette bulundu. Cora, “Sürmene ilçemizde Yeniay Balıkçı Barınağı'nın yapımı ile Çarşıbaşı ilçesi sahil tahkimat alanı projesi ile ilgili destek istedik. Sayın Bakanımıza her iki proje ve diğer projelerimize gösterdiği ilgi ve verdiği destekler nedeniyle sonsuz teşekkür ederiz. Kendisine minnettarız.” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.