Sözümün arkasındayım!

Ortahisar Belediye Meclisinin CHP’li Üyesi Cüneyt Zorlu, ilçede yapılması planlanan 3. tünelle ilgili yaptığı çıkışın eleştirilmesine sert çıktı. Büyükşehir Meclis Üyesi olmamasına rağmen büyükşehirin tünel kararına karşı çıkması vesilesiyle eleştirilen Zorlu, eleştirilere, “Sözümün arkasındayım.  Umarım oy veren herkesin vicdanı rahattır.” dedi.

KONU ORTAHİSAR’I İLGİLENDİRİYOR

Büyükşehir Meclisinde oylanarak plana işlenen Ortahisar’da yapılması planlanan 3. Tünelle ilgili yaptığı karşı çıkışın eleştirilmesine Ortahisar Belediye Meclisinin CHP’li Üyesi Cüneyt Zorlu tepki gösterdi. Sözlerinin arkasında olduğunu söyleyen Zorlu, Ortahisar meclis üyesi olması nedeniyle eleştirilerinde haklı olduğunu savundu. Büyükşehir Meclisinde alınan karar ve gelişmeleri hakkında konuşan Zorlu, “

Ortahisar Meclis Üyesi olarak Büyükşehrin konularına girmemem gerektiği ve hangi vasıfla eleştirdiğim sorgulanmış. Ben burada ilçe belediye başkanlarının  doğrudan konunun ilgilisi olan  Ortahisar Belediye Başkanına destek olması gerektiğini ifade etmek istedim. Saygısızca kelimesi amacını aşmış olabilir. Konuyla ilgili benim vasfım sorgulanmış. Şunları belirtmem gerekiyor. Konu Ortahisar Belediyesinin sorumluluk alanındadır. Ben Ortahisar Belediyesi İmar Komisyonu üyesiyim. Konuyu ilk defa mecliste gündeme getiren kişiyim. İnşaat mühendisiyim. Konu İmar komisyonunda görüşülürken ret oyu vererek konunun geldiği birime iade edilmesini sağlayan kişiyim. Konuyla ilişkimi, vasıflarımı tanımlayacak çalışmalarımı daha da sayabilirim.

Konu Trabzon ve Ortahisar olunca hiçbir zaman fikirlerimizi söylemekten çekinmedik ve çekinmeyeceğiz. Ben sözümün arkasındayım.” diye konuştu.

BAŞKAN GENÇ’E YANLIŞ YAPILMIŞTIR

3. Tünelin plana işlenmesinin oy çokluğuyla alınmasının ardından, tünele itiraz eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile ilgili de konuşan Zorlu, “Bu konuda şehri için kaygılanan Sn. Ahmet Metin Genç' e yanlış yapılmıştır. Bu konunun tarafımızca gündeme getirilmesinin, AKP’de rahatsızlık yarattığı anlaşılmaktadır. Umarım oy veren herkesin vicdanı rahattır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.