Sürmene tersanesini unutmayalım!

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Fatih Sondaj gemisi üzerinden Trabzon’un Sürmene ilçesine verilen tersane sözünü hatırlattı. Fatih Sondaj gemisiyle gururlandıklarını belirten Milletvekili Örs, “Fatih Sondaj gemimizle gururlandık. Ama unutmayalım! Sürmene’mize bir tersane kurulacak binlerce işsizimiz iş sahibi olacaktı.” açıklamasında bulundu.

‘VERİLEN SÖZLERİ DE HATIRLAYALIM’

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Karadeniz'de ilk sondaj faaliyetini gerçekleştirmek için İstanbul’dan Trabzon’a gelen Fatih Sondaj Gemisi üzerinden Sürmene için verilen sözleri hatırlattı. Örs, “Fatih Sondaj Gemimizle gururlandık. Yaklaşık bir haftadır Fatih sondaj gemimizin İstanbul'dan hareket etmesi, Trabzon limanının açığına gelmesi, açıkta duran geminin Trabzon protokolü tarafından karşılanması, daha sonra açıktan limana girebilmesi ile ilgili selfi, haber, yorum ve fotoğraflarla mutluyuz, gururluyuz. Tabi ki; mutlu olacağız, gurur duyacağız. Ama unutmayalım; ‘1. Sürmene’mize bir tersane kurulacak, ilk dönem seçim vaadinde 1000, ikincisinde 2000, sonrasında artık işin çivisi çıkmıştı 3000 ve en son 5000 işsizimiz iş sahibi olacaktı. 2. Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın 9'uncu Tam Donanımlı Deniz Üssü Trabzon'un Sürmene ilçesinde kurulacaktı’ Verilen sözleri de hatırlayalım, hatırlatalım, takipçisi olalım.”  dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105