TEHDİTTEN YARGILANACAK

Revi’nin yöneticisi tehditten yargılanacak

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı AK Parti Yöneticisi Arzu Y.’nin yargılanmasını istedi

Trabzon’da Hukuk Reddetti

AK PARTİ İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı A.Y. ile  KTÜ Öğretim Üyesi E.Y.ve A.Y.’nin yakın arkadaşı A.F.nin üç gazeteciyi tehdit etmekten yargılanmalarına karar verildi. 2016 yılı Ekim ayında yaşanan ve A.Y.nin bazı belediyelerden aldığı ihaleleri  haber yapan gazeteciler Ali Öztürk, Ali Savaş ve Erhan Esaspehlivan’ın açtığı tehdit davasında Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı ve Yargıtay 4. Ceza Dairesi zanlıların yargılanmasına karar verdi.

Yüksek Yargı ‘Cezalandır’ Dedi

TRABZON Cumhuriyet Savcılığı 2016 yılı Kasım ayında yapılan şikayet için takipsizlik kararı vermiş ve yapılan itiraz 1.Sulh Ceza Hakimliği tarafından da reddedilmişti. Gazeteciler Öztürk, Savaş ve Esaspehlivan şahitleriyle ispatladıkları olayı bu kez kanun yararına bozmak için Adalet Bakanlığı’na başvurdu. Bakanlık  üç gazeteciyi haklı bularak dosyayı Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı da olumlu görüşle Yargıtay’a gönderdi. Yargıtay, zanlıların yargılanmasına karar vererek dosyayı Trabzon’a iade etti. AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ise yöneticisini savunmaya devam etti.   

Anahtar Kelimeler:
TrabzonAk PartiHaydar Revi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.