'Trabzon'a iniş bugün daha keyifliydi'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Doğu Karadeniz ziyaret turunu için bugün Trabzon'a geldi. 'Trabzon'un gururu İmamoğlu' sloganları işe karşılanan İmamoğlu, Rize, Artvin ve Trabzon'da bir dizi ziyaretlerde bulunacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ve partililer karşıladı.

 Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, Trabzonspor'un şampiyonluğuna dikkat çekerek, ‘’Trabzon’da bugün iniş daha keyifliydi. Daha güzeldi. Trabzon için çifte bayram oldu.Çok mutluyum, herkese iyi bayramlar diliyorum. Şimdi Rize’de ve Artvin’de geçeceğiz. ’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.