Trabzon'da AK Partili Meclis Üyesinin Koronavirüs testi pozitif çıktı!

Arsin Belediye Meclis Üyesi Zeki Çin’in koronavirüs testi pozitif çıktı. Tedavi sürecinde olan Zeki Çin’in sağlık durumu ile ilgili bilgiyi Arsin Belediye Başkanı Mehmet Sait Gürsoy verdi. Çin’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.  Trabzon’da Koronavirüse yakalanan son isimlerden biri de Arsin İlçe Belediye Meclisi AK Partili üyesi Zeki Çin oldu. 
 Çin ile daha önceden çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Gürsoy, “Korona virüs testi pozitif çıktığı için tedavi sürecinde olan çok kıymetli Belediye Meclis Üyem Zeki Çin'in durumu Allah'a şükür iyiye gidiyor. Sağlık durumuyla alakalı bilgi için şahsıma ulaşabilir ve kendisine mesaj atabilirsiniz. Duanızı esirgemeyin ve kurallara riayet edelim. Sağlıcakla kalın..” ifadelerini kullandı.    
 

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiTESTKoronavirüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105