Trabzon'da CHP'li adaya şantaj!

CHP Ortahisar İlçe Başkan adayı Şenol Çoban’dan dikkat çeken bir çakış geldi. Çoban, şahsıyla ilgili ahlak dışı paylaşımlar yapılacağı yönünde şantaja uğradığını iddia ederek yapılması muhtemel video veya fotoğraflarla şahsının bir ilgisinin bulunmadığını ifade etti. CHP’nin Trabzon’da ilçe kongreleri sürerken, Ortahisar İlçe Başkan adayı Şenol Çoban dikkat çeken bir paylaşım geldi.  Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 
Çoban, şahsıyla ilgili ahlak dışı paylaşımlar yapılacağı yönünde şantaja uğradığını ifade ederek, yapılması muhtemel video veya fotoğraf paylaşımlarının şahsıyla ilgisinin bulunmadığını ifade etti. 
 Konuyla ilgili yasal işlemleri başlatacağını ifade eden Çoban, “Değerli arkadaşlarım, takipçilerim, şahsım ile ilgili ahlak dışı paylaşımlar yapılacağı yönünde tarafıma şantaj yapılmaktadır. Yapılması muhtemel yayınlar için gerekli yasal işlemleri başlatacağımı bildirir, video veya fotoğrafların şahsım ile herhangi bir ilgisi yoktur* şeklinde paylaşımda bulundu. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.