TRABZON'DA KAZAN KAYNIYOR

MİLETVEKİLİ CORA’DAN MUHTARLARA VEFA

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Tonya Muhtarlar Derneğinin organize ettiği toplantıya katıldı. Muhtarların demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirten Milletvekili Cora, 31 Mart yerel seçimlerini ile ilgili muhtarlarla istişarede bulunup, dönemsel çalışma faaliyetlerini değerlendirdi. Milletvekili Cora “Muhtarlarımıza bir veda değil vefa yemeği düzenledik. Birlikte güzel çalıştık. Muhtarlarımızı hiç üzmedik. Milletimize birlikte hizmet ettik. Mahalli seçimlerin yaklaştığı bugünlerde milletin en büyük hizmetkarı, demokrasinin vazgeçilmezi muhtarlarımız ile dönemsel faaliyetlerini ve çalışmaları değerlendirdik.” diye konuştu.

***

MİLETVEKİLİ AYVAZOĞLU, TEŞKİLATIN DA KADIN KOLLARININ DA SEÇİMEHAZIR OLDUĞUNU SÖYLEDİ

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Seçim İşleri ve Teşkilat Başkanları toplantısına katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, yerel seçim çalışmalarını değerlendi. İl Kadın kollarının da teşkilatında seçime hazır olduğunu söyleyen Milletvekili Ayvazoğlu “Hayati öneme haiz iki birimin ilçe yapılanmaları ve seçime yönelik çalışmaları üzerinde istişarelerde bulunduk. Trabzon kadınının gücünü, cesaretini, merhametini ve kararlılığını her zamanki gibi sahaya yansıtacağız ve gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünen AK kadrolarla yine yeniden Bismillah diyeceğiz. İrade, erdem ve cesaret ile biz hazırız, AK kadınlar hazır.” diye konuştu.

***

MURAT ZORLUOĞLU’NDAN KURUCU İL BAŞKANINA ZİYARET

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ilçe ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerinden fırsat buldukça da AK Parti’nin Trabzon’daki önde gelen isimlerini ve kurucularına giderek istişarede bulunuyor.Zorluoğlu bu ziyaretler kapsamında önceki gün AK Parti’nin Trabzon’daki kurucu il başkanı Av. İbrahim Keskin’i ziyaret etti. Bir süre sohbet eden ikili, yerel seçimler üzerine istişarede bulundu.Ziyareti kendi sosyal medya hesabından paylaşan İbrahim Keskin, “AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Murat Zorluoğlu ziyaretimize geldi. Kendilerine teşekkür edip başarı dileklerimizi ilettik.” ifadelerini kullandı. Murat Zorluoğlu’nun AK Parti’den aday adayı olan isimleri ziyaret edip etmeyeceği ise merak ediliyor.

***

AK PARTİ TRABZON İL BAŞKANI HAYDAR REVİ ANKARA YOLCUSU

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ankara'ya partisinin toplantılarına katılmaya gidiyor.

Bugün ya da yarın Ankara'ya gidecek olan Revi, 9 ve 10 Ocak tarihlerinde Kızılcahamam'da gerçekleşecek kampa katılacak. 2 gün sürecek kampın ardından Başkan Revi, 11 Ocak Cuma günü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde gerçekleşecek Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldıktan sonra Trabzon’a dönecek ve muhtemelen Trabzon’daki ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım programına katılacak.

***

BİR MHP’LİNİN İLÇELERDEKİ İTTİFAKA DAİR YORUMLARI...

AK Parti ve MHP arasındaki ittifakın Trabzon’daki ilçeleri de kapsamasıyla ilgili gelişme ve tartışmalar sürüyor. Dün MHP’li bir isim telefonumuzu çaldı. MHP’nin 3 ilçe (Beşikdüzü, Şalpazarı ve Çarşıbaşı) dışında aday çıkarmamasını eleştiriyordu. Şunları kaydetti: “Bu yanlış aslında Cumhur İttifakı’na yapılmıştır. Böylesi bir yanlış hamle olamaz. AK Partinin alternatifinin MHP olduğu birçok ilçe vardır. Bu hamleyle birlikte artık çıkarılacak adaylara adres olarak ya CHP ya İYİ Parti gösterilmiştir. Daha çok da İYİ Partidir. İktidarı yahut çıkarılan adayı beğenmeyen biri olduğunda MHP’ye yönelecekti ancak böyle bir şansı ortadan kaldırdılar. İki parti aday çıkarsaydı ittifak zarar mı görecekti? Görele’de, Gümüşhane’de iki parti yarışıyor ve büyük ihtimalle iki yerde de iki partiden biri alacak ve başkanlık Cumhur İttifakı’nda kalacak. Seçim sonucunda ve gelecek seçimlerde bu hatanın sonucunu hep birlikte göreceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.