TRABZON'DA NELER OLUYOR?

EN GÜZELİNİ YAPIYOR

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu birkaç haftadır Trabzonspor karşılaşmalarını tribünde taraftarın arasında seyrediyor. Yanına partideki yakın çalışma arkadaşlarını ve Yönetim Kurulu Üyelerini de alan Mumcu burada farkındalık oluşturuyor. Mumcu ile birlikte bu hafta oynan Başakşehir maçını tribünde izleyenler arasında AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu da yer aldı. Bakalım Lig’in ikinci yarısında oynanacak olan müsabakalarda Başkan Mumcu, tribüne başka hangi siyasetçileri çıkaracak. 

ZORLUOĞLU'NUN SOSYAL BELEDİYECİLİK FARKI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğe verdiği önem bir kez daha ortaya çıktı. 2021 yılında yapılanlar tek tek sıralayak Büyükşehir Belediyesi, innanlığa nasıl hizmet ettiği bir kez daha ortaya çıktı. Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı boyunca gencinden yaşlısına, özel gereksinimli bireylerden öğrencilere destek noktasında faaliyetlerini hız kesmeden sürdürdü.  

1 yıl içerisinde gerçekleştirilen sosyal yardımlar açıklandı

- 4 bin 938 dezavantajlı aileye (17.050 kişi) Kart 61 (Gıda Kartı) yardımı yapıldı.-Her ay 280 dezavantajlı ailenin su faturalarının 15 metreküp kadarı karşılandı.
 -Dezavantajlı bireylere günde 1 öğün kahvaltı ve 1 öğün sıcak yemek verilildi. 116 aile, toplamda ise 184 kişiye her gün sıcak yemek verilmektedir.”
 -250 dezavantajlı aileye her ay evde temizlik hizmeti verilmektedir. 80 dezavantajlı vatandaşımız ise yüz yüze görüşme ve danışmanlık hizmeti almıştır.
 -Ramazan ayı içerisinde 7 bin 532 aileye içerisinde 250 TL bulunan Gıda Kartı yardımı yapıldı. Ayrıca 2 bin 255 esnafımıza da içerisinde 500 TL bulunan Gıda Kartı yardımı gerçekleştirildi.

- 468 engelli manuel ve akülü aracın tamiri yapılarak sahiplerine teslim edildi. Ayrıca 90 kişiye akülü ve 30 kişiye de manuel engelli araç teslimi yapıldı.

-YADES Projesi kapsamında her ay 3’er kez olmak üzere 140 kadın ve 140 erkek vatandaşımıza kişisel bakım hizmeti verilmektedir. 9 ay boyunca toplamda 1.120 kişinin kişisel bakımı yapılmaktadır.
Proje kapsamında 96 aile haftada 2 kez olmak üzere psikolojik danışmanlık hizmeti verildi.

-Hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle 1.186 aileye 10 bin 194 parça kıyafet, 540 aileye 1.566 çift ayakkabı yardımı yapıldı. 21 aileye 604 parça bebek ürünü teslim edildi. 7 aileye 45 adet oyuncak dağıtımı yapıldı. 174 aileye 47.600 TL'lik giyim çeki verildi. 246 aileye 58.150 TL'lik gıda çeki verildi. 62 aileye 616 adet eşya dağıtımı yapıldı. 22 aileye 476 adet tekstil-züccaciye dağıtımı gerçekleştirildi. 99 aileye 99 adet soba dağıtıldı. 145 aileye 1.488 adet kömür dağıtımı yapıldı. 52 aileye 260 kg et dağıtımı yapıldı. 4 ailenin ev tadilatı yapıldı.

- 22 öğrencimize burs sağlandı. 680 öğrencimize 14 bin 960 parça kırtasiye dağıtımı yapıldı. 117 öğrencimize de 117 adet tablet dağıtımı gerçekleştirildi.”

-Sabahçı grubunda 180, öğlenci grubunda 165 ve hafta sonu grubunda 110 öğrenci olmak üzere toplam 505 öğrencimiz kursumuzdan eğitim almaktadır. Her bir öğrenciye girecekleri sınava göre AYT ve TYT soru bankası kitapları hediye edildi.

ZORLU GENÇ’İ ELEŞTİRDİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, seçim döneminden kalma bir ilan paylaşarak Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i eleştirdi. İlanda öne çıkan İskelepark, Kalepark ve Deniz Müzesi, Işık Müzesi, Mağmat Turizm Yaşam Alanı projelerini işaret eden Zorlu, “Sayın Ahmet Metin Genç’in adayken verdiği sözler… Seçildi ve 3 yıl geçti. Soruyorum; bırakalım yapmayı hangisine başladı? En mutlu şehir öyle mi Sayın Genç?” diye sordu.

BU İDDİALAR GERÇEK Mİ?

Vakfıkebir'de yayın hayatını sürdüren Günaydın Gazetesi öyle bir iddiada bulundu ki, hemen herkesi şok etti. Hele hele ele geçirilen o belge yok dedirtti. Günaydın bu haftaki sayısında Günebakış'ı hedef aldı. Günebakış Gazetesi'nin aldığı cezayı tam sayfa olarak okurlarına duyurdu. Gazete Günebakış'ın Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne iftira attığını iddia ederek, çalışanlarına haksızlıklar uyguladığını ileri sürdü. Tam sayfa haberde gazetenin basın ilan kurumundan aldığı cezanın da belgesini yayınladı. İşte o korkunç iddiaların yer aldığı tek sayfa haber metni:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet taşkın 2 yıl önce

Ah güzel ülkem. Eline kalem alanlar neler yapıyormuş.

Avatar
adam 2 yıl önce

O paraları kimden alıyor? Korkunç rakamlar...

Avatar
Şükür 2 yıl önce

Sonunda ya. Ortahisar riv riv riv...

banner63

banner105