TRABZON'DA SİYASET KAZANI KAYNIYOR

ZORLUOĞLU, AK PARTİ TRABZON TEŞKİLATININ ESKİ YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU

AK Parti’nin Trabzon’daki il, ilçe ve belde yönetimlerinin kurucuları ve dönemin yöneticileri, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in düzenlediği etkinlikte, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun da katıldığı programda bir araya geldi.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Zorluoğlu ise, vefanın insana en çok yakışan hasletlerden biri olduğunu kaydederek, bu duyguyu katıldıkları programda doyasıya yaşadıklarını ifade etti.

Belediye başkanı olarak seçilip göreve gelmesi halinde haktan ve adaletten ayrılmayacağını belirten Zorluoğlu, “Haklı olanın hakkını aldığı bir belediyeciliği inşallah Trabzon’da hep birlikte yaşayacağız. Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Siz değerli büyüklerimizin de katkılarıyla, 31 martta Trabzon, partimize en büyük desteği verecek ve inşallah tüm ilçelerimizi açık ara farkla kazanacağız.” dedi.

Programa katılan kurucular Genç’e teşekkür plaketi verdi.

***

TTB’NİN TOPLANTISINDA HANGİ SİYASİ İSİM DİKKAT ÇEKTİ?

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) tarafından “3T Tarım-Ticaret-Turizm” sloganı ile her ay farklı bir konuda organize edilecek olan “12x12 Karadeniz Toplantıları” dün başladı. Toplantıya sektörle ilgili birçok isim üretici katılırken siyasilerden sadece bir ismin katılması dikkat çekti. İYİ Parti'nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy TTB’de gerçekleşen toplantıya katıldı. Fındık üretici başta olmak üzere sektörle ilgili sorunların da ele alındığı panelde İYİ Parti Adayı Aksoy’un önemli açıklamaları not alması gözden kaçmadı.

***

AKYÜZ, HANGİ PROJEYLE İLGİLİ HATALI OLMASINA RAĞMEN ISRAR EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ?

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Salih Akyüz, saha çalışmalarını sürdürüyor. Esnafları ziyaret eden Akyüz, vatandaşın sorunlarını dinleyip, not ediyor. Vatandaşa projelerinden bahseden Akyüz, zaman zaman da Trabzon’da yapılan yanlış projelere dikkat çekiyor. Gülcemal Projesi ile ilgili konuşan Akyüz, projenin baştan beri hatalı olduğunu ve halen hatada ısrar edildiğini söyledi. Akyüz  “Gülcemal Projesi’nin mendirek ihalesini yaptılar. Hala yanlışta ısrar ediyorlar. Gülcemal Projesi ile amaçlanan şehirde yaşayan insanları denizle buluşturmak değil mi? Mendireğin inşa ederken kullanacağın beton bloğunun yüksekliği nedeniyle oraya gidecek insanımızın denizi görmesini engelleyeceksin. Böyle bir şey olur mu?” diyerek, projeyi eleştirmeyi sürdürdü.

***

ÇARŞIBAŞI’NDA BAŞKAN COŞKUN YILMAZ KARARINI VERDİ

AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmeyen Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, başka bir parti ya da bağımsız adaylık konusundaki kararını verdi.

Başkan Yılmaz, Demokrat Parti’den belediye başkan adayı oluyor. Yaklaşık bir haftadır MHP’den aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Halil Kul ve ilçedeki diğer arkadaşlarıyla görüşmelerini sürdüren Yılmaz’ın önümüzdeki hafta başında adaylığını ilan edeceği gelen bilgiler arasında. Yılmaz’a destek vereceği öğrenilen Halil Kul’un ise Belediye Meclis Üyesi olarak listesinde birinci sırada yer alacağı öğrenildi. Yılmaz ve Kul’un bu hareketine ilçenin önde gelen başka isimlerinin de destek vereceği belirtildi.

İYİ PARTİ ARAKLI’DA HASAN SUİÇMEZ’DE KARAR KILDI

Trabzon’daki ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya devam eden İYİ Parti birkaç ilçe dışında bütün adaylarını açıkladı.

İYİ Parti’nin Araklı adayını da belirlediği öğrenildi. Trabzon il teşkilatının yoğun çalışmaları sonucunda İYİ Parti’nin Araklı Belediye Başkan Adayı eğitimci Hasan Suiçmez oldu. Ancak resmi açıklama henüz yapılmadı. Suiçmez bilindiği gibi milletvekili adayı da olmuştu.

***

MEHMET ÖZBİLGİ TRABZON FEN LİSESİNE GERİ DÖNDÜ

Trabzon Fen Lisesi Müdürü iken 17 Kasım 2017 tarihinde görevinden alınan Eski Okul Müdürü Mehmet Özbilgi görevine geri döndü.

Görevinden ayrıldıktan sonra Trabzon İdare Mahkemesine başvuran Özbilgi davayı kazandı ve görevine geri dönmeye hak kazandı.

Bilindiği gibi Özbilgi görevden alındıktan sonra okul müdürlüğüne bir süre İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memiştaptanoğlu, ardından Tuncay Beşel okul müdürü atanmıştı.

Özbilgi’nin pazartesi günü görevine başlayacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105