Trabzon heyetinrden iki bakana ziyaret

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığındaki heyet, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u ziyaret ederek kentin projelerini anlattı, talepleri aktardı.Trabzon heyetinde Vali İsmail Ustaoğlu, Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Şadan Eren, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan ve DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman yer aldı.

VARANK ZİYARET EDİLDİ

Trabzon heyeti Ankara’da önce Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti. Varank’a Trabzon’da bakanlığıyla ilgili yürütülen projeler hakkında bilgi verildi. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da Cazibe Merkezleri Destekleme Programı, IPA III programları kapsamında oda tarafından hazırlanan projeler ile işletmelerin yaşadığı sıkıntılar ve çözüm önerilerini kapsayan bir dosyayı Bakan Varank’a sundu.

MUŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Trabzon heyeti bir süre önce Ticaret Bakanlığı görevine atanan Trabzonlu Mehmet Muş’u da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Hacısalihoğlu, ihracatçı ve nakliyecilerin talepleri ve çözüm önerilerinin yer aldığı bir dosyayı da Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a sundu. Ticaret Bakanlığı’na sunulan dosyada, KDV iadesinde yaşanan sorunlar, hammadde fiyatlarındaki artışlar, nakliyeci üyelerin geçiş belgesi sorunları, çalınan çeklerle ilgili hukuki süreçle ilgili talepler başta olmak üzere sektörlerin istekleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.