TRABZON'UN AYŞE'Sİ ADAY OLDU

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıkladı. AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'na başvuran  Ayşe Sula Köseoğlu, “Bende bugün kendimi ev sahibi hissettiğim partimden, yaşadığım sevdiğim şehrime hizmet etmek, varım diyorum, ben hazırım diyorum” dedi. AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli’nin de destek verdiği Ayşe Sule Köseoğlu, başvurusu dosyası İl Başkanı Haydar Revi’ye teslim etti.Daha sonra birk açıklama yapan Köseoğlu, "Hizmete talip olduğumu ifade etmek üzere buradayım.  Ben onurların en büyüğünü şehrimi Ankara’da temsil etmeyle yaşadım. Büyük bir onur ve gururla Trabzon’u TBMM’de temsil ettim  Trabzon benim önceliğimi oldu. Evimi Ankara’ya taşımadım.  Trabzon her aldığım ve verdiğim nefeste her daim benimle olan varlığını genlerinde hissettiğim sevdayla bağlı şehir. Bende bir anne şefkatiyle samimiyetle sevgiyle adaletle hakkaniyetle ortak aklı hep birlikte kullanacağımız huzurla yaşayacağımız bir şehir için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayım" dedi. 

Kendisini yalnız bırakmayan AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Fatma Benli'ye teşükkür eden Köseoğlu, "Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, söz verilen hizmetleri gerçekleştirme adına büyük özveriyle hizmet etmiştir.  Trabzon menfaati ne varsa ortak akılla Trabzon’u yönetmeye talibiz. Mazeretlerin arkasına sığınmadan çözüm üreten anlayışla bugüne kadar geldik. Başkan olup olmamak önemli değil kendimi kota ya da kotanın ürünü olarak görmedim. Trabzon’un Ayşe’si olmuş bir kimliğim var. Bu sıfat hiç değişmeyecektir” diye konuştu.  Köseoğlu, neden süre uzatılmadan önce başvuruda bulunmadınız şeklindeki soruya, “İşareti halkından alan siyasetle bugüne kadar geldim. Trabzon’un sevgisi yolumuzu aydınlatacak tek ışıktır. Pazartesi günü toplumdan gelen talepler, olmak yada olmamak anlamında çok ciddi istişarelerde bulunduk. Pazartesi günü yapmayı arzu etmiştim. Sürenin uzatıldığını öğrendiğimde Trabzon’da yapmayı uygun gördüm. Ve bugün burada halkımızın karşısında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olarak varım diyorum. Ben Trabzon insanını gücüne inanıyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.