Trabzon benim maneviyatımdır

Yunan basını üzerinden oluşturulmak istenen Trabzon algısına rest çekti

Trabzonspor yönetiminin tebrik etmediği eski yöneticisi İmamoğlu, “Trabzon’a gelmeyi düşünmüyordum ama en kısa sürede  Trabzon’u ziyaret edeceğim” dedi.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen ancak YSK tarafından verilen bir kararla mazbatası alınan Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu.  İmamoğlu,  son günlerle Yunan basını üzerinden Trabzon insanına yönelik söylemlerin hiç birisini ne kendisini ne de Trabzon’un hak etmediğini ifade etti. 

Trabzon’a yönelik haksızlığı kabul etmem

İmamoğlu şunları söyledi; “Benim Trabzonluluğum üzerinden bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Trabzonsporluluğum üzerinden FETÖ’cü algısı oluştumaya çalışıyorlar. Bunların hiçbiri tutmaz. İstanbul halkının nezdinde de, Türk halkının nezdinde de bunların hiçbir karşılığı yoktur ve olmayacaktır. Benim hayatımın yarısı Trabzon’da geçti. Trabzon benim maneviyatımdır. Trabzon’a yönelik hiçbir haksızlığı kabul etmem, hiçbir hakaret karşısında da suskun kalmam”  İmamoğlu yakın bir zamanda da Trabzon’u ziyaret edeceğini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105