Trabzonlu Vekillerden Ağıralioğlu’na destek

HDP'ye sözde Ermeni soykırımı ile yüzleşmesi için çağrıda bulunan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’na HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu’nun “Yavuz it havlamış yine…!” tepkisi üzerine Trabzonlu vekillerden Ayvazoğlu ve Cora’dan destek geldi.

“EDEPSİZLİĞİNİZİ SİZE MİSLİYLE İADE EDİYORUM”

HDP’ye sözde Ermeni soykırımı ile yüzleşmesi için seslenen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’naHDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu tarafından “Yavuz it havlamış yine…!”hakaret içerikli sözlerinin ardından AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun tepkisi sert oldu. Ayvazoğlu, “Hemşehrimiz Sayın Yavuz Ağıralioğlu’na yönelik hakaret ve edepsizliğinizi size misliyle iade ederken terör örgütü taşeronluğunuza ve bu çirkin yüzünüze rağmen sizinle kolkola seçimlere girmiş herkesi de bir kez daha kınıyorum.”diye konuştu.

“YAPILAN HAKARETLERİ İSE KINIYORUM”

Ağıralioğlu’na bir destekte AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’dan geldi. Cora,“HDP’nin ‘soykırım İle yüzleşin’ yönündeki ahlaksız beyanlarına verdiği cevap nedeniyle Sayın Yavuz Ağıralioğlu Beyi tebrik ediyorum. Altın akçe gibi doğru sözün de milliyeti yoktur. Bu açıklama nedeniyle ülke ve millet düşmanları tarafından kendisine yapılan hakaretleri ise kınıyorum.” ifadelerine yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.