Trabzonspor Gaziantep'e takıldı!

Gaziantep FK 1-1 Trabzonspor (MAÇ SONUCU)

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk oldu. Campi ile öne geçen bordo-mavili takım, Maxim'in 90+3'teki penaltı golüne engel olamadı. 1-1 biten müsabakanın ardından Karadeniz temsilcisi 5, Gaziantep FK ise 3 puana yükseldi. İşte detaylar...

Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantep FK ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Ligde oynadığı ilk 3 maçta 4 puan toplayan bordo-mavililer ile 2 puanı bulunan Antep ekibi, Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda kozlarını paylaştı.Zorlu müsabakanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve takımla soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

İkinci yarıya iyi başlayan Trabzonspor, Campi'nin 64. dakikada attığı golle öne geçti. Bu gole ev sahibi takımın cevabı ise 90+3'te geldi.Maxim'in penaltı golüyle skora denge getiren Antep ekibi, Trabzonspor'dan 1 puan almayı başardı. Öte yandan müsabakada Trabzonsporlu Flavio ile Gaziantep FK'nın deneyimli hocası Sumudica kırmızı kart gördü.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 5'e, Gaziantep Fk ise 3'e çıkardı

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporGaziantep
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105