Vekiller, İl Başkanı, yöneticiler karantinada!

Milletvekili Dağ Korona'ya Yakalandı!

AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ koronavirüs olduğunu açıkladı. Bu duyurusu en çok Trabzon'da yankı buldu. Çünkü Dağ, AK parti Akçaabat İlçe kongresine katılmıştı.  Daha önce ise AK Parti Trabzon Millketvekili Adnna Günnar'a taziye ziyaretinde bulundu. Dağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Vucut kırgınlığı şikayetiyle TBMM hastanesine başvurdum. Burada yapılan Covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Hekimlerimizin tavsiyeleri doğrultusunda tedavi sürecimi evde geçiriyorum. Dualarınızı bekliyorum" dedi.

Vekiller, İl Başkanı, yöneticiler karantinada!

Trabzon’da hafta sonu Akçaabat İlçe Kongresi’ne katılan tüm teşkilat mensuplarına, İl Başkanı Haydar Revi ile 4 milletvekiline kendilerini karantinaya almaları talimatı verildi. 
İl Başkanı Haydar Revi ve milletvekilleri şu anda evden karantinada ve hepsi test yaptırdı. Test sonuçları yarın çıkacak olsa da kuluçka süresi 1 hafta olduğu için bu isimlerin 1 hafta süreyle dışarı çıkması sağlıkçılar tarafından yasaklandı. 
Bu nedenle de Pazar günü yapılacak olan AK Parti Ortahisar İlçe Kongresi’nin yüzde 90 iptal edildiği, kongre yapılmasının mümkün olmadığı kaydediliyor.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105