Yeni projelerin müjdesi verdi

Salih Cora Trabzon için yeni proje müjdesi verdi

AK Parti Trabzon Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi  Avukat Salih Cora, yarın yapılacak olan Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri Aday Tanıtım Törenine Trabzonlu Hemşerilerini davet etti ve kamuoyuna yeni projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı müjdelere vurgu yapan Milletvekili Cora, "AK Parti iktidarları gücünü aldığı millet için çalışmayı sürdürüyor. Sosyal devlet bilinci ile ülkemizde yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımız çok iyi bilmektedirler. Takdirlerini de sandık önlerine geldiğinde her defasında göstermişlerdir. AK kadrolar milletimizin ihtiyaçlarına cevap vermeye, ülkemizdeki her soruna neşter vurmaya devam ediyor.  Kredi kartı borçlusu vatandaşlarımızın sıkıntılarından haberdardık. Bu sorunu Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdelediği gibi Ziraat Bankası aracılığı ile uygun faizle verilecek kredi ile çözüyoruz. Milletimize hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.  

Vatandaşlara verilen müjdelerin bununla sınırlı kalmadığını belirten Salih Cora, "Biz sadece bir kesimin değil tüm milletin iktidarıyız. Bunun için de toplumumuzun tüm kesimlerine hitap edecek icraatlarla milletimizi memnun etme siyasetini 16 yıldır başarıyla uyguluyoruz. 2002 yılında iktidara geldiğimizde 154 milyon lira olan hazine destekli esnaf kredileri bakiyesi 2018’de 31,1 milyar liraya yükseldi. Esnafa destek 202 kat arttı. 2002 yılında 64 bin olan kredili esnaf sayısı 500 bine ulaştı. Halkbank 2019 yılında 350 bin esnafa 22 milyar liralık kredi kullandıracak. Sigorta prim teşviki uygulamasına 2019'da da devam ediyoruz. Düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın aylık 150 kw saate kadar elektrik faturalarını da biz karşılayacağız. 2.5 milyon hanede aylık ortalama 80 lirayı devlet ödeyecek. Vatandaşımızın sırtından bu yükü de alıyoruz. AK Parti rüştünü ispat etmiş bir iktidar olmanın gerekliliğini yerine getiriyor. Milletimizle omuz omuza yürüyerek dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde  ülkemizi büyük hedeflere emin adımlarla taşıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiSalih Cora
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105