YUNANİSTAN’I ÖNÜMÜZE KATARIZ!

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, AP'de Türk bayrağını yırtan Yunanistan’ın ırkçı milletvekili Ioannis Lagos'a tepki göstererek, “Dedeleri denize dökülen Yunan bilmeli ki yarım kalan işi bitirirsek kaçacak deniz de bulamazlar. Yunanistan’ı önümüze katar gideriz.” ifadesini kullandı.

MHP’DEN IRKÇI VEKİLE SERT TEPKİ

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Yunanistan’ın ırkçı milletvekili Ioannis Lagos'a tepki gösterdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin beka sorununa işaretinden Yunan vekilin hareketine yorumda bulunan Tarım, “Bizim tavrımız net. Cesareti ve özgüveni olmayan Yunanistan, Türkiye’nin cephelerde zayıflamıştır düşüncesiyle tutup böyle hareketler yapıyor. Türkiye, Yunanistan’ı da önüne katar ve gider. Dedeleri denize dökülen Yunan bilmeli ki yarım kalan işi bitirirsek kaçacak deniz de bulamazlar. Benim liderim ‘Türkiye’de beka sorunu var’ derken ‘Ülke kuşatılmış’ derken alay edenler Bahçeli’yi şu anda daha iyi anlasın. Türkiye’de uzun süre beka süresi bitmez. Bu ülke kenetlendikten sonra da kimse bir şey yapamaz. Bu depremde bile vardı. Rizeliler, Erzurumlular, Trabzonlular, Diyarbakırlılar, Manisalılar, Edirneliler deprem bölgesindeydi. Türkiye budur.” diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Brüksel'de düzenlenen AP Genel Kurulu'nun "Yunan Adalarında İnsani Durum" başlıklı oturumunda bölgedeki göçmenlerin durumu ele alındı. Yunanistan'ın aşırı sağcı Altın Şafak Partisi'nin eski üyesi bağımsız AP milletvekili Lagos, "Kimsenin burada Yunan vatandaşlarının durumunu konuştuğunu duymuyoruz. Herkes göçmenlerden bahsediyor, Yunan vatandaşlarının hakları ne olacak?" diyerek tepki gösterdi. Lagos, Yunan vatandaşlarının yüzde 70'inin yasa dışı göçe karşı olduğunu, ülke halkının göçmenler tarafından saldırılara uğradığını iddia etti. Irkçı Lagos, "Bir tarafta da Türkiye var, her istediğini yapabiliyor. Ülkemize akın akın göçmen geliyor. İşte bu Türk Bayrağı, bununla ne yapılır, yırtıp atılır. Artık buna bir son vermeliyiz." diyerek kağıttan yapılmış Türk Bayrağı'nı yırtarak büyük bir provokasyona imza attı.

Anahtar Kelimeler:
MHPYUNANİSTANAPDedeAda
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105