13 Şubat 2020 Perşembe Okullar tatil mi?

Trabzon Valiliği 13 Şubat perşembe günü okulların tatil olmadığını açıkladı. Trabzon'da etkili olan kar yağışı sonrasında 10 Şubat, 11 Şubat ve 12 Şubat tarihlerinde 3 gün boyunca eğitime ara verilmişti.Trabzon Valiliği yapılan son değerlendirme sonrasında 13 Şubat 2020 Perşembe günü okulların tatil olmadığını ve eğitim öğretime devam edileceğini açııkladı.

Trabzon Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Bazı sosyal medya hesaplarından, Valiliğimizce 13 Şubat Perşembe ve 14 Şubat Cuma günleri için kar tatili ilan edildiği yönünde paylaşımlar yapıldığı anlaşılmıştır.  13 Şubat Perşembe günü itibariyle il genelinde eğitim öğretime devam edilecek olup, vatandaşlarımızın bu ve benzeri asılsız paylaşımlara itibar etmemeleri, yalnızca resmi internet sitemiz www.trabzon.gov.tr ve resmi twitter hesabımız olan @TrabzonValilik aracılığıyla yapılan paylaşımları dikkate almalarını önemle rica ederiz.

Trabzon Valiliği açıkladı - 13 Şubat 2020 Perşembe Okullar tatil mi?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.