19 ÖĞRENCİ HASTANEYİ KALDIRILDI

Trabzon’da 19 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Trabzon’un Vakfıkebir İlçesinde Çavuşlu İlkokulu ve ortaokulunda eğitim gören 19 öğrenci, öğretmenlerine karın ağrısı mide bulantısı ve kusma şikayetinde bulundu. Bu şikayetin ardından 19 öğrenci, okul öğretmenlerine ait özel araçlarla ve ambulanslarla ilçedeki devlet hastanesi ve kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, öğle saatlerinde özel bir şirket tarafından okula getirilen yemeklerden yedikten sonra rahatsızlandığı ileri sürüldü. Yaşanan olayla ilgili olarak hem idari hem de adli soruşturma başlatıldı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Trabzon Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Vakfıkebir Çavuşlu İlkokulu ve Ortaokulunda öğrenim gören 19 öğrencimiz tükettikleri gıdadan hafif düzeyde zehirlenme yaşamıştır. Öğrencilerimiz sağlık kuruluşlarında kontrol altına alınmış olup tedbiren aynı yiyecek ve içeceği kullanan diğer öğrenciler de sağlık kontrolünden geçirilmiştir. Valiliğimizce olayla ilgili inceleme başlatılmıştır” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105