20 yıldır çözüm bekleyen yolda yine kaza oldu

Aynı yer yine kaza Çarşıbaşı’nda 20 yıldır çözüm bekleyen yolda yine kaza oldu.

 Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesi Kerem Mahallesi’ne girişi sağlayan 20 yıldır onlarca kazanın meydana geldiği hatalı yolda TİSKİ’ye ait kamyonla hasta taşıyan ambulans çarpıştı. Kazada ölüm yaşanmazken, hatalı yolla ilgili mahalle muhtarı Selim Acar sitem etti. Büyükşehirden sonuç alınamadığını söyleyen Acar, “Buraya 600 bin liraya harcanmıyor. Makam tadilatına 6 milyon veriliyor. Bize de sadakası verilsin de insanların hayatı kurtulsun.” dedi. n 6’DA Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Kerem Mahallesi’ne girişi sağlayan 20 yıldır onlarca kazanın meydana geldiği hatalı yolda TİSKİ’ye ait kamyonla hasta bulunan ambulans çarpıştı. Kazada ölüm yaşanmazken, hatalı yolla ilgili mahalle muhtarı Selim Acar sitem etti. Büyükşehirden sonuç alınamadığını söyleyen Acar, “Buraya 600 bin liraya harcanmıyor. Makam tadilatına 6 milyon veriliyor. Bize de sadakası verilsin de insanların hayatı kurtulsun. Yol fizibiliteden öteye geçemiyor. Allah’ın takdiri ilahisi herhalde. Yolda TİSKİ’nin aracı kaza yaptı.” dedi.

FİZİBİLİTE ÇALIŞMASINDAN ÖTEYE GEÇEMEYEN YOL RİSK TAŞIYOR

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Kerem Mahallesi’ne girişi sağlayan yolda kaza meydana geldi. Kazada TİSKİ’ye ait kamyon ile hasta taşıyan ambulansa çarpıştı. Yolda sürekli kazaların meydana geldiğini belirten Mahalle Muhtarı Selim Acar, yaşananlara sitem etti. Hatalı yolu defalarca Büyükşehir’e bildirmelerine rağmen çözüm üretilmediğini ifade eden Acar, “Bu yol hatalıdır. Giresun’dan Trabzon’a giden yolda mahalle girişi tam tersine yapıldı. Yolda da trafik akıyor. Otomobil bile o yolu tek manevrada dönemiyor. Kaldı ki kazaya karışan kamyon ve ambulans dönebilsin. Kamyon da manevra yaparken ambulans geldi çarptı. Her zaman burada kaza oluyor. Şimdiye kadar 20 yılda 20’nin üzerinde trafiğe kayıtlı kaza meydana geldi. 20 yıldır anlatıyoruz 15 metrelik yol çözülmüyor. Vatandaşla anlaştık, imarı terk edildi. Ama burayı Büyükşehir yol ağında olduğu için onlar yapacak. Rahmetli Hüseyin Türker çalışma yaptıklarını söylüyordu ama vefat etti. Allah rahmet eylesin. Burada illa birinin ölmesi mi lazım? Yıllardır sadece fizibilite çalışması yapıldığı söyleniyor.” diye konuştu.

TİSKİ ARACININ KAZA YAPMASI TAKDİRİ İLAHİ

Ters bir giriş var. Işıklardan bir sürü araç kalkıyor bir sürü kaza meydana geliyor. Allah’ın takdiri ilahisi herhalde. TİSKİ’nin aracı kaza yaptı. Anlatıyoruz ama anlayan yok. Akçaabat’ta bağlı mahalleler bile bu yol girişini kullanıyor. Yol mükemmel girişi hatalı. Her sene bize yol yapılacak deniyor ama bir şey yapılmıyor. Param olsa burayı cebimden yapacağım ama yok. Keşke olsa da yapsam. 600 bin lirayı buraya verip de yol yapmıyorlar. Bir insanın hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Makam tadilatına 6 milyon veriliyor. Bize de sadakası verilsin de insanların hayatı kurtulsun.” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.