24 saatte 2ölüm haberi geldi! Sayı 7'ye yükseldi..

Trabzon'da koronavirüsten son 24 saatte 2ölüm haberi geldi! Sayı 7'ye yükseldi..

Koronvirüs ile ilgili Trabzon'dan acı haberler gelmeye devam ediyor. Trabzon'da 5 olan ölüm sayısı bugün 2 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle 7'e yükseldi. Korornovirüs testleri negatif çıkan bir kişinın ise akciğer yetmezliğinde öldüğü ortaya çıktı.

Koronavirüs salgını, Türkiye’de ve Trabzon’da da can kayıplarına neden olmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın dün yaptığı açıklamaların ardından Koronvirüs’ten hayatını kaybedenlerin sayısının toplamda 277 olduğu belirtilirken bugün sayı ne yazık ki rakamlarda artış oldu. Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında bulunan Arsin nüfusuna kayıtlı 80 yaşındaki N.Ş. ile 80 yaşındaki Akçaabat nüfusuna kayıtlı Ö.P. ile hayatını kaybetti.  60 yaşında ki K.A.'nın ise korornovirüs testleri negatif çıktığı ve akciğer yetmezliği sonucu öldüğü ortaya çıktı. Ö.P.’nin yine geçtiğimiz günlerde Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden emekli beden öğretmenin babası olduğu ifade edildi.  Bu arada bir doktorun da tedavi altında tutulduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonBabaSağlıkCan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.