46 YILLIK YOL ÇİLESİ

Trabzon Beşikdüzü Korkutan Mahallesinde yaşayan vatandaşların yıllarca çileye dönüşen yol sorunu bitmiyor. 46 yıldır evinin yolu olmadığını her kapıyı çaldıklarını ancak kimsenin yardımcı olmadığını dile getiren Gülizar Zihni, yaşadıkları zorluğu anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

YETKİLİLERE SESLENDİ

46 yıldır evine yol almak isteyen Zihni, bir patika yolunun dahi olmadığını söyledi. Evine yol alabilmek için iki kişinin arazisinden geçmesi gerektiğini kaydeden Zihni, “Evime yol almak istiyorum. 46 yıldır evime patika yolum bile yok. Artık yaşlandım. Ben de yol hevesimi almak istiyorum. Köyde şuan bir tek ben mağdurum. Her evin geçit hakkı vardır. Kapıma yol istiyorum. Çok şey mi istiyorum? Feryat ediyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Devlet büyüklerimizden yardım istiyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı yardım etsin. Herkes evinden çıkıp arabasına biniyor. Herkesin kapısına yol var. Çok büyük haksızlık! Neden kimse benim sorunumla ilgilenmiyor? Bağıra bağıra yol istiyorum.” diyerek yol talebini dile getirdi.

EŞİNİN CENAZESİ YOL OLMADIĞI İÇİN EVİNE GETİRİLEMEDİ

Zihni, yolu olmadığından eşinin cenazesinin bile evine getirilemediğini anlatarak, “Eşimin cenazesi evime getirilemedi. Hastaneden alınıp direkt camiye getirildi. Ben de ölsem beni de getiremeyecekler. Öte yandan torunlarım okula gidecek. Çocuklarım çok büyük eziyetlerle beraber okul okudular. Yolu çıkamıyorlar ben hiç çıkamıyorum.” diye mağdur olduğunu kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.