775 HAP İÇİN 30 YIL İSTENDİ 

Trabzon’da yedek lastik içerisine 775 adet ecstacy hap sakladığı iddiasıyla tutuklanan Soner D. ve Osman Ş. hakkında 5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİ YOKMUŞ
Uçakla Trabzon’dan Gümüşhane'ye giden ve geceyi kadınlarla birlikte geçirdiklerini, uyuşturucu madde aldıklarını itiraf eden Soner D. ve Osman Ş., dönüş için kiraladıkları araçta, uyuşturucu madde bulundu. Giresun’da durdurulan fakat yapılan aramada herhangi bir madde bulamayan polisler, aracın sürücüsü Osman Ş.’nin ehliyeti olmadığı için ceza kesti. Gümüşhane Belediyesi’nde şoför olarak çalıştığını belirten Osman Ş.’nin kullandığı 34 KV 21…plakalı aracın sürücü koltuğunu bu sefer Soner D. geçti. Soner D.’nin kullandığı araç Trabzon’un Yıldızlı girişinde yol kontrolü yapan polisler tarafından durduruldu. 
YEDEK LASTİKTEN ECSTASY ÇIKTI 
Aracı durduran görevli polisler şüphe üzerine araçta arama yaptı. Yedek lastik içerisine saklanmış 775 adet ecstacy hap bulan polisler, Soner D. ve Osman Ş.’yi gözaltına aldı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sorgulanan iki şüpheli, uyuşturucudan haberlerinin olmadığını söyledi. İstanbul’da eğlendiklerini ve adını bilmedikleri birinden uyuşturucu hap aldıklarını ve kullandıklarını belirten Soner D. ve Osman Ş., haklarındaki iddiaları reddetti. 
HAPİS VE PARA CEZASI İSTENDİ 
Uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklanan Osman D. ve Soner Ş. hakkındaki soruşturmayı tamamlayan savcı, iki şüphelinin 5 yıldan 15 yıla kadar hapsini ve yirmi bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılmasını talep etti. İki arkadaş, ağır ceza mahkemesinde yargılanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.