90 YILIK ARAÇ YOLU BİR GECE KAPATILDI

Bayram ziyaretine gelen aileler, bir gece yarası kapatılan yolda mahsur kaldı

Trabzon’da bir gece yarısı araç yolu tel örgülerle kapatıldı, üç ailenin aracı tel örgüler içerisinde mahsur kaldı. Araya giren jandarma 48 saat içerisinde tel örgüleri açarak araçları çıkardı. Araçlar çıktıktan sonra yol yeniden tel örgülerle trafiğe kapatıldı.

BİR GECE YARISI YOLU TELLE KAPADILAR

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi Yalıköy Mahallesinde babalarının hayatını kaybetmesini ardından çocukları M.B.,N.M.,S.B.,S.T. ve T.B.A. babaları M.B.’nin verdiği yolun kendilerinin tapulu arazisi olduğunu belirterek, yolu kapatma kararı aldı. M.B.’nin mirasçıları bir gece yarısı tel örgü çekerek, araç yolunu trafiğe kapadı. Sabah uyanan ve yolu kullanarak evlerine ulaşan üç aile, araçlarıyla birlikte tel örgüler içerisinde mahsur kaldığını gördü.  Yolu kullanarak evlerine ulaşan ailelerden K.B., M.B. ve M.C.B.  adlı kişiler, araçların mahsur kaldığını ileri sürerek, geçit hakkı davası açtı. Vakfıkebir Asliye Hukuk Mahkemesi üç kişini bu talebini reddetti.

JANDARMA YOLU AÇTI, ARAÇLAR ÇIKTI

Araçlarının tel örgüler içerisinde kaldığını belirten aileler, bu sefer jandarmadan yardım istedi. Jandarma tel örgüleri açarak, mahsur kalan üç aracı çıkardı. Aile şimdi evlerine ulaşmak için çare arıyor.

Anahtar Kelimeler:
BayramVakfıkebirMahkemeYol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.