Acı dolu bir yaşam öyküsü

7 yıl önce büyük bir aşkla sevdiği karısını ilk çocuğunu dünyaya getirirken kaybeden talihsiz genç , bu kez küçük kızının gözleri önünde boğularak yaşamını kaybetti.

EŞİ DOĞUMDA ÖLDÜ

Trabzon'da oturan Onur Gülertürk adlı genç, 7 yıl önce, büyük bir aşkla sevdiği Şeyda Gülertürk ile evlenerek mutluluğa ilk adımını attı. Bir süre sonra hamile kalan Şeyda Gülertürk, 2011 bir kız çocuğu dünyaya getirmek için hastaneye yattı. Gülertürk çifti doğacak çocuklarını kucaklamayı hayal ederken, doğum sırasında yaşanan olumsuzluklar nedeniyle, bebeğini dünyaya getiren Şeyda Gülertürk doğumdan bir gün sonra hayatını kaybetti. 

İKİ KİŞİYİ KURTARDI

Trabzon'da Duş-kabin işi yapan Onur Gülertürk yaşadığı bu acının ardından kendini kızına adadı. Hafta sonu olması nedeniyle kızını plaja getiren Onur Gülertürk, burada kızıyla birlikte vakit geçirmeye başladı. Bu sırada denizde iki kişinin boğulma tehlikesi geçirdiğini fark eden Gülertürk kendini denize atarak boğulmakta olan iki kişiyi zorlukla denizden çıkartarak sığ bir yere getirmeyi başardı.

AKINTIYA KAPILDI

Ancak yorgun düşen talihsiz adam yaşanan akıntı nedeniyle bir anda sulara kapılarak gözden kayboldu. İyi derecede yüzme bilmesine rağmen akıntıya karşı koyamayan talihsiz adamı bulmak için olay yerine arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Afet ve Acil Durum ekiplerince yarım saatlik bir arama sonucunda sudan çıkartılan ve 112 Acil Servis ekiplerince Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Gülertürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz genç toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.