AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Trabzonspor'da 6 ay kulüp üyeliğinden çıkarılan Ali Rıza Egemen düzenlediği basın toplantısında yönetime yönelik ağır eleştirilerde bulundu. Trabzonspor’da bir dönem başkan yardımcılığı yapmış bir kişiye ceza vermek susturmak gibi bir anlayış gerçekleştiği belirten Egemen, " Sustuk, camia zarar görmesin diye sustuk. Bu toplantı kesinlikle Muharrem Usta’nın veya başka bir kişinin etkisi ile olmamıştır, olmayacaktır, budan sonra da olmaz. Hakkımız yenmiştir ah alınmıştır, bu süreçte hakkım gasp edilmiştir. Trabzonspor eski yönetim kurulu üyeliğim ve üyelik haklarım gasp edilmiştir Üzüntüm şu bu disiplin soruşturması baştan aşağı haksız hukuksuzdur" dedi.

BU YÖNETİM TARİHE GEÇMİŞTİR

Yönetimin tarihe geçtiğini belirten Egemen, "Ne yazık ki, şampiyonluğu elinden alınmış bir camia olarak kendi üyesine haksızlık yapan bir camia olarak tarihe geçmiş bulunuyoruz. Yapanlara yazıklar olsun diyorum. Tebligat geldi. 3 suçlama vardı. O kadar konu var ki anlatsam camia nasıl ayakta duruyor anlayamazsınız. İnternet sitesinde bir deklarasyon görüyorum, kulübün divan başkanını okuyorum ya sabredin be kardeşim devir teslim olsun inanın bir tek bana hakaret etmemiş. Kulüpten Ulaş Özdemir’i arıyorum, kendisini severim herkes tanır. Bunu kim koydurdu, dedim. 'Hayrettin Bey koydurdu'. cevabını aldım.  'Şu an başkan nerede' dedim. 'Toplantı halinde' dedi. 'Ulaş kaldır onu' dedim. Görevde olan biziz. Başkan Muharrem Bey, Gençağa bey, Emin Kahraman sohbet ediyorlar. Devir alabilmeleri için mazbata ve divan tutanaklarının hazırlanıp öyle alınması lazım" diye konuştu. 6 Ay divan başkanına hakaretten ceza aldığını belirten Ali rıza Egemen, "Bu hak hukuka dayanmaz. Bütün üyeler değerlidir. Bunlar üyeleri sevmezler silerler, önemsizdir. Nisan’da kendine oy verenleri listeye koymadılar" dedi. 

Egemen daha sonra şu ifadeleri kullandı: "Ahmet Ağaoğlu’nun Olcay Çakır’ın canlı yayınına katıldığı sırada  "Yalan Söyleme Ahmet" kelimesi yazdım, Bunu hakaret saydılar. Vurgulayarak söylemiş olsam bile hakaret değildir. Benim bu Trabzonspor Aşkım. Bunu bilin. Ben 5 yaşında su sattım oralarda. Bu cezanın arkasında başka şeyler var. Ben olsaydım bu evrakların altına imza atmazdım. Bunlar nedir. Ben ifademi verdim. Disiplin Kurulu başkanı istifa ediyor. Stada müdür oluyor. Bu arada benim için evraklar biriktiriliyor. Ben bu savunmayı kabul etmiyorum. Ben Alparslan Özdemir’e savunma vereceğimi söyledim. Ben savunmamı verdim. Bana burada bir şey yok dediler. Yazarak vermediler. Neden vermediler? Çünkü kararı kendileri yazmadı. Ali Sürmen Yazdı. Buradan söylüyorum. Size meze olmayacağım.  

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporAli Rıza Egemen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105