Adaleti kanser ettiniz!

Adaleti kanser ettiniz!

Trabzon’da devletin kanser hastaları için temin ettiği ilaçları para karşılığı başkalarına kargolarken suçüstü yakalanan hemşir A.T. çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakılınca kanser hastaları çılgına döndü.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, sıkı bir çalışma sonucu devletin kanser hastaları için temin ettiği ilaçları hastaneden çalarak başka illerdeki hastalara sattığı iddia edilen bir kişiyi suçüstü yakaladı. 


İddialara göre, KTÜ Tıp Fakültesi’nde hemşir olarak görev yapan A.T, hastanedeki hastalar için temin edilen kanser ilaçlarından birkaçını alarak kargolamak suretiyle başka birine satmak için görüşme yaptı. Bu durumun istihbaratını alan Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri Değirmendere'deki özel bir kargo şubesinde müşteri gibi beklemeye başladı. Adı geçen şahıs ilaçları kargolamak için şubeye gelince polisler tarafından suçüstü yakalandı. 
 

POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

Polis tarafından yapılan baskında yakalanan yüksek bedelli 2 adet 500 mg ve 1 adet 50 mg’lik ilaçlara el konuldu.“Resmi belgede sahtecilik” ve “Kamu kurumundan hırsızlık” suçlarından gözaltına alınan ve Tıp Fakültesinde hemşir olarak görev yaptığı tespit edilen A.T. isimli erkek şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan tahkikat sonucu hakim karşısına çıktı. Hakim karşısına çıkan A.T. adli kontrolle serbest bırakıldı. A.T.’nin tutuksuz yargılamasına kanser hastalarından tepki gecikmedi ve “Tıp Fakültesi ekonomik sıkıntı yaşadığı gerekçesiyle yeri geliyor ameliyat eldivenimizi, maskemizi kendimiz alıyoruz. Kanser tedavisi zaten külfetli bir süreç, bizler can derdindeyken bu kadar maddi zorluk yaşarken birilerinin krizi fırsata çevirip ve bunun üzerinden de haksız kazanç elde etmesini kabul etmiyoruz. Adli kontrolle de olsa serbest bırakılması adeleti kanser etmiştir” dediler.

Haber: Meryem AKGÜN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.