'Adaletten nasibini almamış...'

Ahmet Metin Genç'ten sert tepki! 'Adaletten nasibini almamış...'

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Başakşehir maçında yaşananlara tepki gösterdi. Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor'un sahasında Başakşehir'e yenildiği karşılaşmada hakemin maçı katletmesine bir tepki de Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten geldi.

Öncelikle Trabzonspor'un iyi yolda olduğunu belirten Genç "Bugün bir maç kaybettik ama bu sezon çok şey kazandık. Gençleri kazandık. Takım olma ruhunu kazandık. İyi yoldayız. Şehir her daim yanınızda çocuklar. Size yürekten inanıyoruz. En büyük Trabzonspor"ifadelerini kullandı.

Genç sonrasında ise hakem Halil Umut Meler ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i eleştirdi. Genç "Rezalet! Bu gece yine adaletten nasibini almamış Federasyon Başkanı ve (VAR) olan hakemleri ile ince ince doğradılar bizi. Türk futbolunu bu hale getirenler ve şikeye göz yuman Fenerasyon Yönetimi artık yeter" dedi.

Genç son olarak kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Teknik direktör Ünal Karaman'ın yanında olduğunu belirterek "Kulüp Başkanımız ve yönetiminin hem öze dönüş hem de özverili gayretlerini, Ünal hocamızın bir karakter abidesi olarak azmi ve kararlılığı ve bu şehrin hissiyatına tercüman olan tüm genç futbolcu kadromuzun sonuna kadar arkasında duracağız" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.