'Adam gibi adam...'

Meral Akşener'den Mustafa Bıyık açıklaması: 'Adam gibi adam...'

Trabzon’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yomra Belediyesi ziyaretinde, vatandaşlara seslendi.  Belediye önünde toplanan kalabalığa seslenen Akşener, esnaf ziyaretleri yaptığını ifade ederek, burada kendi partisini övmediğini, iktidar partisini yetmediğini kaydetti.  Vatandaşın derdini dinlediğini kaydeden Akşener’i yoğun bir kalabalık dinledi.  Akşener’in konuşması özetle, şu şekilde:  Uzun bir zamandır farkında olmadan oylarınız üzerinden tartıldınız. Bende bu can bu tende kaldığı süre içinde, sağlık ve sıhhat el verdiği sürece, bütün siyasetçilere asıl sizin veli nimet olduğunuzu kafalarına vura vura anlatacağım.  Onun için bekliyorum. Garibin yanında durmayı unutmuşlar. Benim yaşımda insanlar var aranızda. Biz öyle nesiniz ki Tayyip Erdoğan’da onlardan birisidir. Bizim ailelerimizde ana babalar, çocuklarını doyurup o gece yemek yemeden yattılar. Ben onları unutmadım. Ama sayın Erdoğan unutmuş. Garibanları yalancılıkla rezil rüsva eden danışmaların unutturmuş.  Çünkü eğer siyasetçi gelip milletinden oy istiyorsa, o oyu da kendisine milleti vermişse, milletin hizmetkarı olmakla yükümlüdür. 5 maaşlı danışmaların hakaret ettiği milelt olamaz. Onun için buradayım. Çok net bir şey söylüyorum: Ben hiç bir şey istemiyorum. Ama ben de Meral Akşener’sem, kişisel olarak hiç bir şey istemiyorum. Meral Akşener’sem, o neslin bir temsilcisiysem, sizi unutanların kafasına vura, vura sizi hatırlatmazsan, bende Meral Akşener değilim. Onun için, bu gezilerimi sizin için yapmaya devam ediyorum.  Bu gezilerimizi sizin için yapmaya, arkadaşlarımızla birlikte yapmaya devam edeceğiz. Sizi görmelerini sağlayana kadar devam edeceğiz. Gezdiğim yerlerde esnaf diyor ki, senden başka gelen yok. Bende diyorum ki, “Onlar ağa oldu, paşa oldu gelmez” Siyasetin merkezinde rekabet olmalı, rekabette sizin üzerinden olmalı. Size daha iyi hizmet etme üzerinden olmalı. Ama sizi unutmuşlar. Hatırlatacağız el birliği ile. Onlar buraya gelecek, bu alanı gezmek zorunda olacak. Gelemiyorlarsa da o kulak gidecek. 

YOMRA BELEDİYE BAŞKANININ GÖREVİ AHLAKSIZLARA DİRENMEK

''Belediye Başkanımızı seçtiniz. Allah ondan razı olsun, adam gibi adam.. Onu seçtiniz, Allah sizden razı olsun. Ama onun bir görevi var. Ahlaksızlık yapanlara direnmek. Yomra’ya soyanlara direnmek. Canı pahasına direnmek. Onun işin de ben başkanı size emanet ediyorum. Onun hizmetlerini takip edeceksiniz. Onun eksiğini gediğini söyleyeceksiniz. Ona yol göstereceksiniz. O sizin evladınız. Hayırlı hizmet yapacağını biliyorum. İnanıyorum, ama sizde ona hep sahip çıkıp, hem de onu takip edeceksiniz''

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105